HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Luxusvillából kéreget a Soros-blog főszerkesztője, Uj Péter...

2019. július 23. 08:24
Hunhír.info

justicia250.jpgUj Péter, a Soros-blog főszerkesztője folyamatosan koldul, és azt a látszatot kelti, hogy csupán az olvasói támogatásból él, addig Soros György amerikai tőzsdespekuláns tömi őket, és mindezek tetejében a főszerkesztő luxuskörülmények között lakik Budaörsön – írta a Tűzfalcsoport.blogstar.hu. Uj Péter, mindig minden felületen azt mondta, hogy miután távozott az Indextől anyagilag is mélypontra jutott. Eközben a főszerkesztő luxuskörülmények között lakik Budaörsön.

Magyar Menedék - Raffay

A tulajdoni lapok szerint 3 telek és egy ingatlan is van a nevén.

A hazai sorosista média egyik vezetője az EP-választásokat követően gyakorlatilag alig publikál, az UP #ombizalompunpa rovatban – írta a tuzfalcsoport.blogstar.hu oldal. Az oldal kiderítette, hogy Uj Péternek már egy ideje az egyetlen munkaadója Soros György. A 444.hu nevű bloggal és az azt kiadó vállalattal foglakozik, áma felszín alatt egy olyan dörzsölt „magánzó" képe bontakozik ki előttünk, akinek egyáltalán nincs ellenére fia és felesége nevére íratni olyan cégeket, amelyek vastagon benne vannak Soros zsebében - írja a Tűzfalcsoport.

Már jó ideje köztudott, hogy ugyanaz a Soros-alap a 444 tulajdonosa, mint a Magyar Narancsnak. Ezt persze a baloldali sajtó - és maga a 444 is - mélyen elhallgatja, sőt az amerikai befektetési alap is megpróbálja rejtegetni a közvetlen kapcsolatot Soros milliói és Uj Péter blogja között. A cégadatok, a Soros-birodalomból kiszivárgott dokumentumok és egy határokon átívelő szervezet nyíltforrású adatbankja viszont segít megfejteni, hogy milyen családi céghálók és nemzetközi ügynökségek állnak a 444 és Uj Péter mögött

2014-ben, a lap indulása után egy évvel a 444-et kiadó Magyar Jeti Zrt.-be bevásárolta magát a Digital News Ventures nevű amerikai befektetési alap, ez az alap, egy másik befektetési alap, az úgynevezett MDIF (Media Development Investment Fund) részeként működik, amelyet szinte csak és kizárólag Soros György finanszíroz. A marketingszöveg szerint, azért, hogy így erősítsék a demokráciát ott, ahol az nem elég fejlett. Magyarán ez azt jelenti, hogy az amerikai milliárdos online portálok segítségével nyomatékosítja befolyását bizonyos régiókban, így téve szert politikai, és gazdasági hatalomra.

A 444 tehát nem más, mint Soros előretolt helyőrsége, a befolyásolás, a megvesztegetés, a lejáratás és a karaktergyilkosság eszközeivel mindent megtesz, hogy nyomást gyakoroljon a demokratikusan megválasztott kormányok ellen, ha kell, elősegítse azok elmozdítását is – írta a Tűzfalcsoport. A 444-et finanszírozó alap, az MDIF 2005 és 2009 között 15 millió dollárnyi támogatást kapott a Soros-féle Open Society Institute-tól; egyik vezetőjük, Marie Nemcova, a 444 kiadójának az MDIF által delegált egyik igazgatósági tagja 1994-től 1998-ig a prágai Soros-alapítvány programigazgatója volt, amit az MDIF kedvéért hagyott ott, ez a nő ma a 444-et felügyeli. Két külföldi Soros-katona felügyeli a 444-et, az egyikük a már említett Marie Nemcova, a másikuk pedig Valer Kot.

Uj Péterék nyakába, - a pénzügyi támogatásért cserébe - elsőként Maria Nemcovát az Open Society korábbi prágai programigazgatóját ültették, de még azt is le kellett nyelniük, hogy a Soros által kirendelt komisszárnő a 444.hu, illetve a kiadó cég a Magyar Jeti Zrt. igazgatótanácsába is beüljön.

Luxusvillában él Soros helytartója

Miközben a 444 folyamatosan pénzt koldul az olvasóitól a cégadatok szerint a lapot kiadó Magyar Jeti Zártkörűen Működő Részvénytársaság jegyzett tőkéje megközelíti a 16 millió forintot, deennél sokkal érdekesebb, hogy az állítólag anyagi gondokkal küzdő lap nettó árbevétele 500 millió forint volt, amelyben feltehetően el van rejtve Soros adománya is.Hogy hová lettek ezek a pénzek? Azt nehéz kideríteni, ám a Tűzfalcsoport kutatásai során rábukkant egy budaörsi luxusvillára, amely a 444 főszerkesztőjének a tulajdona, és amely a mai ingatlanárak mellett megközelítőleg 100 millió forintot ér.

mho

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Százéves Trianon - Drábik JánosSzázéves Trianon
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat