HunHír.info

2019. Újkenyér hava 23. nap, Tuli napja.

Bi­zo­nyí­ték ke­rült elő az em­ber­csem­pé­szek és a Soros-szer­ve­ze­tek össze­ját­szá­sá­ról

2019. július 20. 06:24
Hunhír.info

menekultek250.jpgAz egyik olasz té­vé­mű­sor film­jé­ben egy il­le­gá­lis be­ván­dorló meg­ne­vezte az őt Eu­ró­pába jut­tató em­ber­csem­pészt. A fi­a­tal férfi arról is be­szélt, hogy több mig­ráns­párti ci­vil­szer­ve­zet is szo­ros kap­cso­lat­ban van az em­ber­csem­pé­szek­kel. A férfi Facebook-adatlapját is bemutatják, amin jól látszik, hogy egyetlen bejegyzést sem tett még közzé, de létrehozott egy zárt csoportot, aminek több mint 8 ezer tagja van. A nyilatkozó migráns szerint ilyen csoportokban szervezik az utakat az embercsempészek.

Menedék - Bayer

A Soros György által is támogatott Sea-Watch nevű német civilszervezet egyik hajókapitánya több ízben is kijelentette, hogy a líbiai migránstáborokban lévő embereket haladéktalanul Európába kell hozni. Ez félmilliónál is több embert jelentene, Carola Rackete szerint azonban ez nem jelenthet gondot az unós tagállamoknak. A Földközi-tengeren a Sea-Watchon kívül több NGO is pásztázza a vizeket, és a gumicsónakokon utazó migránsokat a fedélzetükre véve Európa partjaihoz taxiztatják őket. A civilszervezeteket többször is megvádolták már, hogy összejátszanak az embercsempészekkel.

Amint arról a beszámolt korábban, egy egész német tévéstáb volt a Sea-Watch 3 nevű hajó fedélzetén, amikor kimentettek a tengerből 50 migránst, és minden áron az olasz partoknál akarták őket kitenni, bár a kapitány is tudta, hogy ezzel törvényt sértene. A kamera rögzítette a 17 napos kálváriát, és azt is bemutatták, ahogy őrizetbe veszik Carola Rackete kapitányt. A német közszolgálati csatornán bemutatott riport levetítése után sokakban felmerült, hogy az egész akció célja az volt, hogy lejárassák a kegyetlen, bevándorlásellenes olasz kormányt.

A héten az olasz Negyedik Köztársaság című tévéműsor egyik vendége volt Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes. Az adásban bejátszottak egy ötperces kisfilmet, ami egészen más képet mutat a tengeren zajló akciókról. A videóban bemutatják egy csónak migránsait, akik tisztában vannak vele, hogy hamarosan felveszi őket egy NGO-hajó. Örömükben zenét hallgatnak telefonjaikról, mások pedig hazaszólnak, hogy hamarosan Európában lesznek. A kisfilmben megszólal egy fiatal migráns is, aki pontosan megnevezi azt az embert, aki komoly pénzért cserébe Európába csempészte őt.

A megvádolt férfi Facebook-adatlapját is bemutatják, amin jól látszik, hogy egyetlen bejegyzést sem tett még közzé, de létrehozott egy zárt csoportot, aminek több mint 8 ezer tagja van. A nyilatkozó migráns szerint ilyen csoportokban szervezik az utakat az embercsempészek.

A 21 éves líbiai srác állítólag megkérdezte az embercsempészt, hogy biztonságos-e az út, amire azt a választ kapta, hogy teljesen, mert nagy hajókkal áll kapcsolatban, amik majd segíteni fognak. Az embercsempész állítólag több NGO telefonszámát és egyéb elérhetőségét is megmutatta a fiúnak a telefonjában, és közölte, hogy ő pontosan tudni fogja, a nagy hajók hol várják majd őket.

Az interjút készítő újságíró marokkói migránsnak kiadva magát fel is hívta a megnevezett embercsempészt, aki azonnal közölte, hogy 1600 euró (kb. félmillió forint) az út díja Európáig. Amikor a riporter az út biztonságosságáról érdeklődött, akkor hallhatta, amint a csempész közli, napi kapcsolatban van a Sea-Watch-csal is, de jelenleg az Open Arms nevű szervezet hajója van úton, ami szintén nem okoz problémát. A felhívott férfi megnyugtatta az aggódó álmigránst, hogy ha baj van, akkor már hívja is a civilszervezeteket, és a segítségükre sietnek.

ripost

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Új világ született 1918-1923 - Schmidt MáriaÚj világ született 1918-1923
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 511 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Gyógynövények a zsebemben - Szabó György Lopes-Szabó ZsuzsaGyógynövények a zsebemben
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
Az új ember - Mary RodwellAz új ember
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat