HunHír.info

2019. Újkenyér hava 24. nap, Vázsoly napja.

Cigány támadás... Az erőszak nem hozza vissza a stroke-os beteget..

2019. július 16. 13:59
Hunhír.info

Facebook-oldalán ismertette az esetet tegnap az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet: Intézetünk feljelentést tett egy a közelmúltban lezajlott szomorú esemény miatt...Kötelességünk, hogy dolgozóink védelme és a betegellátás folyamatosságának fenntartása érdekében az esetről készült jegyzőkönyveket csatolva, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak ügyében ismeretlen tettes ellen feljelentést tegyünk...

Menedék - Atilla

Mentővel érkezett Intézetünkbe egy súlyos stroke-os beteg, az agytörzset károsító stroke után. A gyors és sikeres katéteres beavatkozást követően sajnos újabb agyi infarktus alakult ki, emiatt azonnali koponyafeltáró műtétet végeztünk, koponyán belüli nyomásmérőt helyeztünk el és gyógyszeres kezelésben részesítettük betegünket.

Vannak olyan esetek, amikor tudomásul kell vennünk: a legsúlyosabb eseteket a legmodernebb eljárások és szakembereink kiváló munkája ellenére sem tudjuk uralni. Van, amikor elveszítjük a csatát… Betegünk sajnos eltávozott. A család mély gyászában osztozunk, a gyász elviseléséhez minden segítséget megadunk, de Intézetünk – dolgozóinak védelmében – minden esetben fellép az olyan erőszakos fenyegetések ellen, amelyek ezt követően érkeztek hozzánk.

Az Intézetünkben jelen lévő család tagjai kiabálva, életveszélyesen fenyegetőzve leköpték a szomorú hírt közlő intenzív terápiás szakorvosunkat, és olyan helyzet alakult ki, hogy a XIV. kerületi Rendőrkapitányság azonnali segítségét kellett kérnünk.

Köszönjük a Rendőrség gyors reagálását: néhány percen belül két mikrobusznyi rendőr érkezett, gyorsan, erőteljesen és hatékonyan helyreállították a rendet. Az eset idején Intézetünkben tartózkodó betegeinktől és hozzátartozóiktól elnézést kérünk, megértésünket köszönjük. Kötelességünk, hogy dolgozóink védelme és a betegellátás folyamatosságának fenntartása érdekében az esetről készült jegyzőkönyveket csatolva, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak ügyében ismeretlen tettes ellen feljelentést tegyünk.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gyógynövények a zsebemben - Szabó György Lopes-Szabó ZsuzsaGyógynövények a zsebemben
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat