HunHír.info

2019. Újkenyér hava 24. nap, Vázsoly napja.

Ezért jön ide az ázsiai szutyok? Kivágni az összeset!

2019. július 16. 11:51
Hunhír.info

Pincébe zárta, megverte, kínozta, halállal fenyegette alkalmazottját öt ázsiai boltos Győrben A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség felfegyverkezve elkövetett emberrablás bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat öt kelet-ázsiai személlyel szemben, akik munkahelyük, egy áruház egyik alkalmazottját egy pincébe zárták, ott bántalmazták, és pénzt követeltek tőle.

Magyar Menedék - Raffay

A vádirati tényállás szerint a távolkeleti elkövetők közül kettő Győrben, három Budapesten él. Közülük négyet egy áruház üzemeltetése köti Győrhöz, míg az ötödik elkövető egy éttermet üzemeltet Győrben. Az áruház vezetője 2017 decemberében az egyik magyar alkalmazott, egy hölgy elszámoltatásáról döntött, mivel szerinte a sértett az áruház bevételének egy részét eltulajdonította. Ennek érdekében a sértettet – miután a többi alkalmazottat hazaküldték – körbeállták, szájába zoknit tömtek, majd lökdösve, rángatva, egy bottal böködve a pincébe vitték. A pincében testszerte, legalább ötven alkalommal bántalmazták a sértettet, egy fémrúddal és egy bottal ütötték, valamint rugdosták. A bántalmazás során arról faggatták, miért kevés az áruház bevétele. Mivel a sértett tagadta, hogy pénzt vett volna el a bevételből, közölték vele, hogy a táskájából kivett kulccsal a lakására mennek, ahol édesapjával magukra íratják a sértett lakását és autóját. Miután a sértett lakását két elkövető ellenőrizte és senkit nem találtak otthon, a sértetthez visszatérve őt mérgezéssel fenyegették meg, majd egy húsvágó bárdot tartottak a nyakához annak érdekében, hogy írjon egy elismervényt tízmillió forintos tartozásról. A sértett a diktált szöveget leírta, majd azt fel is kellett olvasnia, hogy mobiltelefonjukkal az elkövetők rögzíthessék. A nyilatkozaton – piros festékbe mártott – ujjának ujjlenyomatát is el kellett helyeznie. A sértettet az elkövetők azután engedték el, hogy megfenyegették, ha orvoshoz vagy a rendőrséghez fordul, őt és édesapját is megölik. A sértett a bántalmazás következtében bordatörést és számos zúzódást szenvedett el. A jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló elkövetőkkel szemben tizennyolc év szabadságvesztés szabható ki - közölte honlapján az ügyészség.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles) - Csere PéterGróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles)
Könyv - Bolti ár: 3 570 Ft
Internetes ár: 3 142 Ft
12% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Egregorok - Mark StavishEgregorok
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 300 Ft
17% internetes kedvezménnyel
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
Puzzle - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat