HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Olvasó: A palesztin orvos szerint a beteg verve jó?

2019. július 13. 12:00
Hunhír.info

muszlim-ima-500.jpgFelháborító esetről számolt be olvasónk, ami közeli barátjával, illetve annak családjával történt Salgótarjánban. Nem, most nem az ó-migránsaink akcióztak, hanem egy befogadott palesztin testvérük. Viselkedésében nem sok különbség van, csak annyi, hogy a muszlimok a felsőbbrendűségüket nyíltan hirdetik, hiszen mi európaiak csak hitetlen kutyák vagyunk. A történetet változtatás nélkül alább közöljük. Az ügyben rendőrségi feljelentés is született. A fejleményekre később visszatérünk.

Magyar Menedék - Grandpierre

A muszlim szupremácia szellemében a salgótarjáni kórház arab származású orvosa (név a szerkesztőségben) 2019. június 14-én, egy gerincsérült, stroke-on átesett 74 éves magyar öreg embert leüvöltött, hogy "húzzál innen a picsába, ha nem tetszik", majd többször hátba és vállon vert, mert az idős embernek annak ellenére, hogy időpontra érkezett, nem tudtak ágyat biztosítani. Annak ellenére tette ezt, hogy tisztában volt azzal, hogy az idős beteget csak azért nem műtik, mert a szíve nem bírná. A bácsika lánya állította le az orvost, aki láthatóan hisztérikus állapotban volt és gyalázatos szavakat használva, fenyegető fellépést tanúsítva a hölgy irányába, elzavarta őket.

Június 29-én a salgótarjáni Tescóban a hölgy és férje vásárolt, amikor meglátták az arab orvost. Ekkor kérdőre vonták, hogy orvos létére, hogy tehet ilyet egy öreg és nagybeteg emberrel. A válasz egyszerű volt, az arab a nő arcába köpött és támadóan lépett fel. Ekkor a férje, aki jól láthatóan mozgáskorlátozott, gerincsérült, igen vékony csontozatú, alacsony ember, megpróbálta megvédeni a feleségét, és a nála sokkal erősebb, nagyobb arab arcára próbált ütni. Az az orvos, aki a gyógyításra tett esküt, a védtelen, gyenge embert leütötte, majd a földön is rugdalta, a feleségét is többször megrúgta.

Igen határozottan mutatta meg, hogy ő Allah kiválasztott gyermeke.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak - Dr. Mátyás SzabolcsMesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A mesterséges intelligencia társadalma - Pokol BélaA mesterséges intelligencia társadalma
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat