HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

„Berlin felfegyverzi Orbán Magyarországát” - na épp itt az ideje!

2019. július 13. 06:42
Hunhír.info

katona-250.jpgA német fegyverexport helyzetéről szóló jelentésének a konzervatív Die Presse osztrák lap írásának a következő címet adta: „Berlin felfegyverzi Orbán Magyarországát”. Ismertette a számadatokat, majd megállapította: a statisztika érdekessége, hogy nagyon világosan megmutatja, milyen szerepet tölt be Németország a magyar hadsereg felfegyverzésében.

Menedek - Engdahl

A felfegyverzés a jobboldali nemzeti kormány terve alapján történik - írta a cikk. Idézte a dpa német hírügynökség alapján Orbán Viktort, aki májusban arról beszélt: „Magyarország védelme nem a NATO és nem is az EU dolga, hanem a mienk. Nincs erős Magyarország erős hadsereg nélkül. Az a nemzet, amely nem tudja megvédeni az országát, nem is érdemli meg azt”.

Orbán ugyanakkor bejelentette, hogy a kormány meg fogja duplázni a katonai kiadásokat. A NATO a tagállamok számára a GDP 2 százalékának védelmi célra költését irányozza elő. Magyarországon a katonai költségvetés legutóbb a GDP 1,75 százalékát tette ki, Orbán a megduplázással tehát túlteljesíti a NATO-célt. A jelentés szerint a Krauss-Maffei fegyverkonszern 44 Leopard 2 típusú harci páncélos és 24 önjáró löveg szállításáról kötött szerződést Budapesttel.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A Fallaci - Wéber KrisztinaA Fallaci
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Végfelszámolás - Bogár LászlóVégfelszámolás
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat