HunHír.info

2019. Áldás hava 18. nap, Lilla napja.

Csak öt évre akarják lecsukni ezt a mocskos erőszaktevő afgán emberszabásút

2019. július 11. 09:02
Hunhír.info

Váratlan történettel állt elő az az afgán férfi, aki a vád szerint megerőszakolt egy belvárosi gíroszosnál egy 21 éves magyar lányt tavaly ősszel.

Menedék - Pálfi

A 18 éves S. Bilal Ahmad úgy tudni, hogy bekísérte egy belvárosi gíroszozó mosdójába a 21 éves légiutas-kísérőként tevékenykedő lányt, a hölgy ugyanis igénybe szerette volna venni a mosdót. Kamerafelvételek bizonyítják, hogy Ahmad ezután bement az egyébként személyzeti mellékhelységbe, ahol a vád szerint megerőszakolta a lányt. Az afgán illető 27 percet töltött a mosdóban a fiatal lánnyal, ez idő alatt az étterem egyik alkalmazottja többször is hallgatózott az ajtó előtt.

Kedden került sor S. Bilal Ahmad előkészítő ülésére a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ahol maga a vádlott is elmesélte saját verzióját a történtekről. Elmondása szerint beengedte a lányt, majd hátrakísérte az illemhelyre.

“Az ajtó előtt vártam, ami résnyire nyitva volt. Kijjebb nyitotta és intett, hogy menjek be. Egymásra néztünk, és elkezdett velem csókolózni. Rám szólt, hogy vetkőzzek, ő pedig magától kezdte levenni a ruháit. Mondta, hogy menjünk a zuhanyzó felé. Ő a falnak támaszkodott, azt mondta: gyere. Kérdeztem, van-e gumija, azt mondta: nincs. Elkezdődött az aktus, végig ebben a testhelyzetben voltunk, 2-3 perc volt és a végén elélveztem” – mondta a férfi, majd folytatta beszámolóját.

“„Miután mindketten felöltöztünk, a lány azt mondta, hogy segítsek rajta. Adjam oda a telefonomat vagy 150 ezer forintot, vagy hívja a rendőrséget. Ideges lettem, mondtam, hogy a telefonomat nem tudom odaadni, mert azon kommunikálok a családommal. Pénzem most nincs, de holnap kapok fizetést és adok neki szívesen. A lány erre ideges lett, kiment, majd én is utána mentem, és két férfitól kért telefont” – számolt be.

Ahmad azt mondta azért tartózkodtak a vécében 27 percig, mert a pénzen vitatkoztak 20 percen keresztül, állítása szerint angolul, amikor azonban a bíró megkérdezte a vádlottat, hogyan mondják angol nyelven, hogy 150 ezer forint, nem tudott válaszolni.

„Ha mondják nekem, megértem, hogy mennyi pénzről beszél… De euróban is elmondta a lány!” – magyarázkodott Bilal.

Az esetet követően Ahmad szerint a következők történtek: “Egy idő után megérkeztek a rendőrök, akiknek a lány derék alatti mozdulatot mutatott, ekkor döbbentem rá, hogy biztosan azt mondja, a beleegyezése nélkül történt az aktus. A rendőrök bementek az üzletbe, én messzebbről néztem, mi történik. Amikor láttam, és a hogy feljegyzik az adataimat, elöntött a félelem. Egy másik gíroszozóba mentem, és kértem egy afgántól 3 ezer forintot költőpénznek. Halálfélelmem támadt, mert nem tudtam volna elmondani a rendőröknek, hogy mi történt. Ekkor taxival mentem a Király utcába, elmeséltem egy ismerősömnek, mi történt. Mondták, hogy menjek vissza a boltba, mert ha a lány beleegyezésével történt az aktus, akkor nem lehet bajom. Visszamentem és elvettem a pénztárból 30 ezer forintot, hiszen másnap kaptam volna meg a fizetésemet. Mivel féltem, Nyugati pályaudvarra mentem, majd onnan haza, aztán utaztam külföldre. Ausztriába vettem vonatjegyet. Bécsből hívtam fel egy ismerősömet, aki ugyanott élt ahol én, azt mondta mindenki engem keres… Ezt követően nem sokkal elfogtak” – mesélte a vádlott.

Ha S. Bilal Ahmad elfogadja a vádat, 5 év börtönt kaphat.

riposzt

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Egregorok - Mark StavishEgregorok
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 300 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Végfelszámolás - Bogár LászlóVégfelszámolás
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az Árpádok királyi vére Magyarország családaiban - Baczka-Madarasi Kis BálintAz Árpádok királyi vére Magyarország családaiban
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 945 Ft
5% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat