HunHír.info

2019. Áldás hava 16. nap, Aszlár napja.

Gyurcsányné szerint Judith Sargentini bátor nő, aki sokat segített a magyar demokratáknak

2019. június 20. 09:31
Hunhír.info

sertes250.jpgElképesztő módon a Magyarországot egyoldalú ostorozó jelentésével támadó Judith Sargentinit tartja követendő mintapolitikusnak Gyurcsányné, aki immár a DK Európa parlamenti képviselője. Erről árulkodik Facebook posztja, amelyben a holland képviselővel parolázó fotója mellé azt írta, Judith Sargentini bátor és sokat tett a magyar demokratákért – a csodálatos fotót Dobrev Klára kommentárjával az Origó szúrta ki.

Menedék - Pálfi

Gyurcsányné szerdán tette ki közösségi oldalára azt a fotót, amin az Európai Parlamentben látható, amint mosolyogva, jókedélyűen beszélget a liberális politikussal, Judith Sargentinivel.

Posztjában főpolgármesterjelöltjük, Kálmán Olga mellett kampányol. Azt írja, azért a volt tévés műsorvezetőt támogatja, mert ő is magabiztos, határozott és bátor, mint Sargentini.

Azért támogatom Kálmán Olgát, mert Orbán ellen nem simulékony modor vagy tétovázó kompromisszumkészség kell, hanem magabiztos határozottság! Ezt mutatta meg Judith Sargentini is, aki sokat segített a magyar demokratáknak. Kíméletlenül bemutatta az Orbán rendszer gonoszságát és erkölcstelenségét. Ezek után a Néppárt is kénytelen volt lépni és kirakni a Fideszt a soraiból. Ő és Olga is a bátrak közé tartozik! – fogalmaz Dobrev Klára.

Ahogy az Origo emlékeztet, az újdonsült EP-képviselő hazudik, ugyan az Európai Néppárt nem tette ki a Fidesz, a fidesz függesztette fel tagsáágát, és a kérdés még nyitott. A kormánypárt vezetői többször is kinyilvánították, hogy a Fidesz fog kilépni az európai pártcsaládból, ha úgy ítéli meg, hogy az EP választás után szellemisége nem változik, nem mozdul el a jó irányba.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Százéves Trianon - Drábik JánosSzázéves Trianon
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat