HunHír.info

2019. Áldás hava 16. nap, Aszlár napja.

Befogadná a migránsokat a momentumos seggfej - nehogy eszedbe jusson rá szavazni!

2019. június 19. 19:37
Hunhír.info

Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum főpolgármester-jelöltje is befogadná a migránsokat. A politikus közösségi média bejegyzéseiben fejtette ki kritikáját a kormány migrációs politikájáról, miután a kormány bejelentette a déli határkerítés megépítését. A főpolgármester-jelölt bejegyzésében hosszasan taglalta a szerinte ideális megoldásokat a muzulmán tömegek magyarországi integrációjára- írja a Hír Tv.

Menedek - Engdahl

Kerpel-Fronius Gábor szerint “jó fejnek és befogadónak” kellene lennie Magyarországnak a menekültekkel szemben. A Momentum főpolgármester-jelöltje egy Facebook-bejegyzésében jelentette ki, hogy ő még a gazdasági bevándorlókat is szívesen fogadná, tette mindezt azután, amikor a Magyarországra és rajta keresztül az Európába érkező migránsok ugrásszerűen megnövekedett száma miatt a magyar kormány műszaki határzár megépítését rendelte el a magyar–szerb zöldhatáron.

Kerpel-Fronius Gábornak szerint nem csak a kerítés építés volt hiba. Szerinte Orbán Viktornak el kellett volna fogadnia a Brüsszel által előírt migráns kvótát:

Orbán (…) dönthetett (volna) amellett, hogy fölhívva az unió figyelmét a veszélyeztetett helyzetünkre, segítséget kérjen és beszálljon az európai együttműködésbe, ami az adott pillanatban a kvótarendszerben való részvételt jelentette volna. Neki azonban ezen a ponton fontosabb volt a belső kommunikáció.

Az egykori SZDSZ-es, most éppen momentumos politikus arról is értekezett, hogy szerinte a bezárkózás politikája helyett a nyitottság politikájára van szükség. Konkrét megoldást ugyan nem javasol közösségi oldalán, de nemzethalált jósol, ha a kormány folytatja a migrációt elutasító politikáját.

Kerpel-Fronius Gábornak nem ez az egyetlen hajmeresztő migrációs témájú megnyilvánulása: a tavalyi országgyűlési választások utáni csalódottságában egyenesen a migrációs veszélyt bagatellizálta egy Facebook bejegyzésben. Szerinte egy magyar nőnek jobban kellene attól félnie, hogy egy magyar férfi – ráadásul ismerőse, családtagja – erőszakolja meg, mint egy migráns. Főpolgármester jelöltjükhöz hasonlóan a Momentum is álproblémának tartja a migráció kérdését és a migránskártya létét is megkérdőjelezi.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ady Endre és a Nyugat - keménytáblás - Raffay ErnőAdy Endre és a Nyugat - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hódító Iszlám és a terror - Földi PálA hódító Iszlám és a terror
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat