HunHír.info

2019. Áldás hava 16. nap, Aszlár napja.

A dövényi cigány gyilkosok az ujjukról az áldozat barátnőjével nyalatták le a vért

2019. június 19. 14:09
Hunhír.info

Lassan a végéhez ér az utóbbi évek legkegyetlenebb gyilkossági ügyének tárgyalása. Az ügyész életfogytiglant kért a dövényi cigány gyilkosokra. Szerdán a perbeszédekkel célegyenesbe fordult a Miskolci Törvényszéken a dövényi horrorisztikus gyilkosság pere. A vád szerint a gyilkosságot V. Simon és az unokatestvére, V. József követték el, vagyis Rocco és Pepes, ahogy Dövényben hívják őket - írja a 444.hu.

Menedék - Baráthosi

A mai napon tartott perbeszédében életfogytig tartó fegyházat kért a gyilkosságban közreműködő Roccora és társaira az ügyész, míg a bűnpártolással vádolt negyedrendű cinkosukra börtönt kért.

A bíróság jövőhéten hoz ítéletet az ügyben.

Mint ismert, tavaly február 4-én két cigány férfi és egy cigány nő halálra szurkálta a pincében a 28 éves V. Albertet. A gyilkosságot pedig végignézették az áldozat barátnőjével. A gyanúsítottakat már másnap elkapták.

A gyilkossággal vádolt férfiak és a nő az ismerősét látogatta meg Dövényben, ahol vele együtt italozni kezdtek – írja a 24.hu. Később azonban szóváltásba keveredtek. Ezért egyikük kardot, kést, bicskát készített be az autóba, majd szóltak a férfinak, hogy hazaviszik. Mikor megérkezett a későbbi áldozat élettársa, szóltak neki, hogy üljön be ő is a kocsiba, mert őt is hazaviszik.

Ezt követően Putnokra indultak a férfi testvéréhez. A sofőr azonban korábban lekanyarodott.

Kést nyomott a mellette ülő nő oldalához, a háta mögött ülő párja torkát pedig elvágták, a vérét pedig lenyalatták az ujjukról a barátnőjével.

A tettesek később egy putnoki pincében többször is kardot szúrtak a férfi fejébe és testébe. A kegyetlen elkövetők több, mint ötven sebet ejtettek az áldozaton. Barátnője a helyszíni szemle során azt mondta, hogy végig kellett nézni ahogy szinte földarabolják előtte a szerelmét. Ezt követően a dövényi házba vitték a nőt, és a szőnyegbe csavart holttestet. A nőt combon szúrták majd azzal fenyegették, hogy megerőszakolják. Az asszonyt végül másnap elengedték, a holttestet pedig egy sertéstrágyával teli emésztőgödörbe dobták.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
A Fallaci - Wéber KrisztinaA Fallaci
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat