HunHír.info

2019. Áldás hava 18. nap, Lilla napja.

“Tiltsák be az LMBT propagandát az iskolákból”

2019. június 18. 20:18
Hunhír.info

A Budapest Pride másfél hónapos rendezvénysorozata egyik tanároknak szóló filmvetítését akadályozták meg Budaházyék, a HVIM és a Mi Hazánk Ifjai.

Menedék - Bayer


A nemzeti radikális csapat (közülük többen a rendezvényre regisztráltak) nyilvánította ki véleményét az iskolákban homoszexualitást propagáló liberális szervezetek rendezvényén egy saját kezűleg készített molinóval, amit először a mozi előterével, majd az épülettel szemben, az utcán feszítettek ki.

A szervezők felismerve a “normálisakat” nem akarták őket beengedni a moziterembe, mondva nem regisztráltak, így nem vehetnek részt a filmvetítésen. A radikálisok több tagja viszont bejutott a moziterembe, ahol a beszélgetéseket hallgatva kiderült, tanárok nem igen voltak jelen az eseményen.

Ezután történt az eset, hogy egyszer csak valaki az egyik mosdóban kihúzott egy csövet, amivel elárasztotta a helyiséget, ezek után pedig be kellett zárni a helyet. (Információnk szerint a WC-nek semmi baja – a szerk.)

A körülbelül fél óráig tartó párbeszéd alatt elhangzottak azok az érvek miszerint “Tudatosan, agresszívan nevelik bele az iskolákban a tizenéves diákokba a homoszexualitást, aminél sokszor a bizonytalan karaktereknél sikerrel is járnak.”

A vármegyések büszkén és méltósággal tartottak a “Tiltsák be az LMBT propagandát az iskolákból” molinót, melyet a liberális aktivisták a nagy csodálkozás közepette 639562-szer lefotóztak és bizonyára véres szájjal posztoltak minden közösségi oldalon.

A Mi Hazánk Ifjai jelenlévő képviselője a hozzájuk beérkezett panaszokat tolmácsolta, miszerint több szülő fel van háborodva az iskolákban kötelező részvétellel lebonyolított homoszexuális szerepjátékokkal kapcsolatban, amit az ifjúsági szervezet igyekszik megakadályozni minden törvényes formában. Egyik legfontosabb küldetésüknek tartják, hogy a jövő generációja az egészséges családmodellről kapjon értékes információt tanulmányaik során.

Sok rendezvény kerül még megszervezésre a napokban, ahova a nemzetiek elmondásuk szerint szintén ellátogatnak és lépnek fel a normalitás védelmében.

/Patrióta/

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
A Fallaci - Wéber KrisztinaA Fallaci
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat