HunHír.info

2019. Áldás hava 16. nap, Aszlár napja.

A jászvásári polgármester 11 hónapos fia 250 ezer euróért vásárolt egy telket házzal

2019. június 17. 10:31
Hunhír.info

Alig töltötte be a 11 hónapot tavaly augusztusban a jászvásári polgármester fia, máris sikerült 250 ezer euróért vásárolnia magának egy 836 négyzetméteres telket, rajta egy 136 négyzetméteres házzal, amely 5 hálószobát, két fürdőszobát, két konyhát és négy előszobát, valamint két pincehelyiséget, és egy 18 négyzetméteres garázst is tartalmaz - számolt be az esetről az Adevărul weboldala a helyi reporteris.ro cikkére hivatkozva

Menedék - Pálfi

Az ifjú ingatlan- és lakástulajdonos, mivel még kiskorú, 74 éves nagymamája segítségét is igénybe vette a vásárlás lebonyolításakor, amelyre egy közjegyző előtt került sor. A telek a rajta található ingatlannal egy Jászvásár központjához közeli utcában található.

Az Adevărul idézi nagymama nyilatkozatát, aki szerint a férjével közös nyugdíjukból sikerült kispórolniuk az unokának a telket és a házat, illetve eladták az autójukat is. A lap információi szerint a két nagyszülő nyugdíja összesen 2.400 lej. „Igen, volt (pénzünk - szerk. megj). Biztosan igen. Miért ne lett volna? Nem ittam, de dohányoztam, sose voltam sehol. Nem vásároltam autót, semmit. Mi? Volt egy autóm, bocsánat. Volt egy autóm és eladtam. Csak ennyit tudok mondani. Gazdálkodtunk (okosan - szerk. megj), hogy legyen öröksége a gyerekeinknek. (...) Mi, csakhogy tudják, ilyenek vagyunk. Gazdálkodó emberek voltunk. Ő kőműves volt (a jászvásári polgármester apja - szerk. megj.), a fizetésért dolgoztunk és összegyűjtöttük”- nyilatkozta a jászvásári polgármester anyja.

Mihai Chirica polgármester, a polgármesteri hivatal által kibocsájtott sajtóközleményben azt írja, hogy a fia az említett telket és házat a szülei által 100 ezer euróért eladott telekből vásárolta meg, amelyet a családi kasszából egészítettek ki.

(adevărul) - a Transindex.ro portálról

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Árpád Kódex
Árpád Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 982 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat