HunHír.info

2019. Napisten hava 18. nap, Viola napja.

A Momentum főpolgármester-jelöltje provinciális hőbörgőknek titulálja a magyarokat

2019. június 12. 15:05
Hunhír.info

Kerpel-Fronius Gábor a Momentum főpolgármester-jelöltje provinciális országnak nevezi Magyarországot és provinciális hőbörgőknek titulálja a magyarokat.

Menedék - Atilla

Kerpel-Fronius a 2016-os berlini kamionos terrortámadás kapcsán azt írta a közösségi oldalán: „imádom a sok jobboldali fotelhuszárt, akik a berlini merénylet után hisztérikusan migráns-simogatóznak, sorosoznak, ballibsiznek, úgy viselkednek, mintha a világ ért volna véget, vagy legalább is a Vörösmarty téren történt volna a merénylet”.

A Momentum jelöltje hozzátette: „könnyű innen a provinciáról, ahol igazából nem történik semmi, hőbörögni”.

Mint ismert, 2016 decemberében egy terrorista elrabolt egy kamiont és nagy sebességgel behajtott a német főváros egyik karácsonyi vásárjára. A merényletben 12-en meghaltak, több tucatnyian pedig megsebesültek.

Kerpel-Froniusnak nem ez volt az egyetlen becsmérlő megnyilvánulása. Tavaly márciusban arról értekezett, hogy amikor Orbán Viktor kormányfő nem áll ki vitázni a politikai ellenfeleivel, azzal azt üzeni, hogy „így is van az országban mintegy 3 millió droid, aki csak azért rá szavaz, mert ő azt mondja, hogy szavazzon rá, függetlenül attól, hogy ő mit mond”.

Egy éve nyáron pedig agyhalottnak nevezte Magyarországot a labdarúgó-világbajnoki döntő után. Azt írta, „mennyi gusztustalan és rasszista ismerősöm van” - utalva arra, hogy sok hozzászóló szerint a horvát válogatott volt a torna igazi győztese amiért csak egy csapattól kapott ki.

MHO

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Árpádok királyi vére Magyarország családaiban - Baczka-Madarasi Kis BálintAz Árpádok királyi vére Magyarország családaiban
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 945 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Ne bántsd a magyart! - Szájer JózsefNe bántsd a magyart!
Könyv - Bolti ár: 3 950 Ft
Internetes ár: 3 674 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mit üzen a Pilis? - Szőnyi JózsefMit üzen a Pilis?
Könyv - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 240 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat