HunHír.info

2019. Újkenyér hava 24. nap, Vázsoly napja.

Címzett e-mail címe:
Feladó e-mail címe:
Üzenet:

”Most eljött az a pillanat, hogy mi mondjuk, takarodjanak a románok”

2019. június 10. 18:56
Hunhír.info

olah-taplo.jpgMi Hazánk Mozgalom várja Magyarországra a nagy román hazafiakat! A párt a szegedi román konzulátus előtt tiltakozott az Úz völgyi temetőnél történt erdélyi magyarok elleni támadás miatt. A Mi Hazánk Mozgalom megyei elnöke arra szólította fel a román állampolgárokat, ha ennyire nem szeretik a magyarságot, akkor nyugodtan elkerülhetik az országot.

Magyar Menedék - Raffay

– Kemény legények voltak ott az Úz völgyében, sikerült idős embereket bántaniuk, várjuk őket Magyarországra. Meg fogják tanulni egy életre, hogy a magyar nehezen ébred, de eszmélni fog – üzente a Mi hazánk Mozgalom megyei elnöke.

Dorogi György szerint a román állampolgárok, ha ennyire nem szeretik a magyarságot, nyugodtan elkerülhetik az országot is, mehetnek Szlovákián, vagy Ukrajnán keresztül a Nyugat-Európai munkahelyeikre, úgyis csak szeméthegyet, mocskot hagynak maguk után.

Ennek érdekében a Mi Hazánk Mozgalom minden eszközt be fog vetni, hogy pokollá tegyék az életüket, akár demonstrációkat, és félpályás útlezárásokat is. Emellett Nagy-Magyarország matricákat is fognak ragasztani román rendszámú autókra.

Az Úz völgyi magyar temetőben történt incidensről a megyei elnök elmondta, példátlan atrocitás érte a magyarságot, a békésen, élőlánccal tiltakozó magyarokat a román feldühödött csőcselék, szokás szerint hátulról megtámadta és bántalmazta.

Hozzátette: ez a helyzet hónapok óta érlelődött, az erdélyi magyarok folyamatosan gondozták a temetőt, amelyben mintegy ezer hősi halott van, és mindössze egy román áldozat. 15 kilométerrel arrébb viszont van egy olyan temető, ahol a román és orosz katonák vannak eltemetve, azzal azonban nem törődött senki, nyakig érő gazban áll.

Dorogi György szerint a feldühödött csőcselék nem magától ment a temetőhöz, és kezdte a támadást, ebben a papság biztos, de akár a kormány is támogathatta.

– Minden egyes focimeccsen, nacionalista megmozduláson azt skandálják, hogy takarodjanak a magyarok. Most eljött az a pillanat, hogy mi mondjuk, takarodjanak a románok – mondta el Dorogi György.

Nagy Szabolcs

Makó Híradó

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ébredés az Ötödik dimenzióban - Maureen J. St. GermainÉbredés az Ötödik dimenzióban
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Anya - nyelv - kincs - Kiss ZitaAnya - nyelv - kincs
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat