HunHír.info

2019. Napisten hava 17. nap, Töhötöm napja.

Na végre! Megfeddték az erőszakos, szeméremsértő ratyit

2019. június 10. 13:28
Hunhír.info

Öt év, a sértett kitartása és kemény nemzeti jogvédő munka kellett ahhoz, hogy a bíróság elsőfokú ítéletével szeméremsértés miatt bűnösnek nyilvánítsa a 2014-ben az akkori Budapest „Pride” idején a keresztény-heteroszexuális ellentüntetők soraiba befurakodó erőszakos szexuális deviánst (LGBT aktivistát), aki szeméremsértő módon nyúlt dr. Téglássy Imréhez, a magzatvédő Alfa Szövetség vezetőjéhez.

Menedék - Bayer

Az elkövető bevallott célja az ellentüntetők megleckéztetése volt, de elszámította magát, mert nem úszta meg. Az eljárás során semmilyen megbánást nem tanúsított, de nem számított arra, hogy büntetőbíróság előtt kell felelnie tettéért. Először becsületsértés miatt indult eljárás, amelyben a sértett kutatta fel az elkövetőt, majd sikerült közvádas szakaszba vinni az ügyet.

Igazi nemzeti jogvédő kihívás egy ilyen ügyben a jog eszközével kiállni az értékvédő sértett mellett, megtisztelő, hogy elláthatom jogi képviseletét.

Az elkövetőt a Helsinki Bizottság ügyvédje védi, így jogvédő fronton is markáns értékrendi összecsapás színtere lett az ügy, amelynek ezt a fordulóját az értékvédő-nemzeti jogvédő szövetség nyerte.

Ugyanakkor a bíróság csak próbára bocsátás intézkedést alkalmazott és az emberi méltóság megsértése miatti sértetti kártérítési igényt más útra utalta.

A cselekmény sokkal súlyosabb minősítést is kaphatott volna: a közösség tagja elleni erőszak bűntett minősített esete valósult meg. A záró perbeszédben már az ügyészség is hajlott ennek elfogadására.

A védelem és az ügyészség is fellebbezett, így a jogi csata másodfokon folytatódik.

Érdemes megnézni az előzményeket és a Turul TV által készített felvételt, amelyben dr. Téglássy Imre sértettel elemezzük az ügyet és vonjuk le a tanulságokat. A lényeg: ki kell állni jogainkért, mert keresztény-nemzeti közösségünkért is tesszük ezt ! A közelgő újabb szexuális deviáns provokációs akciósorozat előtt ez a jogi siker bátorítást adhat minden értékvédőnek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
DVD - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat