HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

A tömeggyilkos Avram Iancu utódai meggyalázták a magyar hősi temetőt…

2019. június 07. 07:26
Hunhír.info

avram-iancu-250.jpgIsmét tanúi lehettünk annak, milyen is a sötét primitív oláh. Az oláhok ma olyat tettek, amit normális ember nem tesz. Temetőt gyalázott a román liberális- fasiszta söpredék. Leitatott oláh söpredék ment neki a temető kapujának, nem csak önmagukat, de egész nemzetüket ismét sárba taposva. Mert ember nem tesz ilyet. Halottakon élő nem vesz elégtételt, s a halottak nyugalmát normális Isten-teremtmény nem zavarja meg.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Csak az oláh. S tette mindezt a söpredék, Andrei ortodox püspök, és a fasiszta Dan Tanasa európai liberális szervezetének lázítására. Annak az ortodox egyháznak a lázítására, amely Krisztus nevében gyűlöletre, gyilkosságra tüzeli híveit, de amely egyház legfőbb vezetőjéhez Bergoglio elment békülni. Mert a Vatikánnak van politikája… ilyen politikája.

Dráma volt ma az Úz völgyében, s annak a folyamatossága, amit a múlt hét végén még senki nem hitt el, amiről beszéltem, de egyházi részről is csak rágalmakat és hazudozást kaptam. Ma pedig? Itt van az Úz völgyi dráma, amely nem egy eset, hanem egy folyamat része csak, s ez a folyamat nem áll meg az Úz völgyénél.

Egy hete a Nyeregben tartott mise előtt, külön felszólították a magyarokat, hogy ne lengessék a nemzeti zászlót…(videofelvételen ellenőrizhető!) S nem volt magyar jelkép az oltáron, A pápa ruháján, a szentélyben, sehol… s kijelentette a nagy vendég, hogy Csíksomlyó közös erdélyi kegyhely…

Miért nem érti? Miért nem akarja érteni az erdélyi és a hazai főpapság, hogy a pasztoráció nem azt jelenti, hogy megvezetjük a híveket? Nem azt jelenti, hogy kötelezően – hitükre apellálva – elhitetjük, hogy a pápalátogatás az ő érdekükben, miattuk történt!!! (Igazolta-e ezt Jászvásár vagy Balázsfalva?) Hol van a Szent László-i kereszténység, amelyben a magyarság jövője biztosíttatott a Szentszékkel szemben is?

Vagy a temetőgyalázás nem tartozik a klérusra? A székelység meggyalázása, a nemzeti jelképek tiltása krisztusi cselekedet? Az Úz völgye után is érvényes az békés együttélés törvénye? Lehet együtt élni a halállal? Lehet a halál árnyékában békés és megbocsájtó kereszténynek lenni? Lehet keresztülnézni azon, hogy az Erdély elcsatolásán munkálkodó Hosszú Gyulát boldoggá avatta Bergoglio az előtt pár nappal, hogy a Hosszú Gyula által már akkor fellázított gyilkosok utódai ma ismét ölni akartak – ha nem öltek… de Márton Áron vagy Boros Fortunát boldoggá avatásáról szó sem esett, csak annyiban, hogy Márton Áron nevét is oda nem illő módon belekeverték ebbe a pápalátogatásba…

Ma, egy oláhok által betört temetői székely kapu, meggyalázott, kitépett mogyorófa keresztek, letaposott hősi sírhantok, őrjöngő oláhok és vérző magyarok igazolják a pápalátogatás mondandóját… értékét… jelentőségét. Mert aki ezután is békéről, ortodox-katolikus megbékélésről, a múlt sérelmein való átlépésről és a közös jövő „összevarrásáról” beszél, az vagy nem normális, vagy áruló.

Hol voltak ma, a pápát és a pápalátogatást olyan nagy hévvel üdvözlők? Hol vannak papjaink, akik a nép elé állva, felemelt kereszttel – mint Kapisztrán Szent János, Zadravecz István vagy Végváry Vazul – védték volna a holtak nyugalmát, és hívő magyar népüket? Hol vannak, akik hirdették a jámbor szlogent: "Járjunk együtt!"... És hol vannak a hívek, akik ott ujjongtak a Nyeregben, mert mentek "pápalátni"? Ma, öt-tízezer embert nem tudtak volna megverni a részeg oláhok, s nem tudták volna széttaposni hőseink sírjait, s a temetőt védő székelyeket... Mi lesz, amikor majd ugyanezek a leitatott barbárok Csaba testvér házait fogják felégetni... mert azok "román földön vannak"... akár az Úz völgyi temető? Érti e már végre a jámbor székely-magyar keresztény, pap és civil, püspök, érsek és tartományfőnök, szerzetes és világi pap, hogy mi folyik körülötte?

Aki nem érti, menjen ki holnap reggel az Úz völgyébe!"

Stoffán György

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mit üzen a Pilis? - Szőnyi JózsefMit üzen a Pilis?
Könyv - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 240 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat