HunHír.info

2019. Napisten hava 19. nap, Gerle napja.

Lebuktatta pártját az MSZP-s Szekeres Imre

2019. május 23. 21:22
Hunhír.info

voroscsillag.jpgLebuktatta pártját a volt MSZP-s honvédelmi miniszter. Szekeres Imre egy lakossági fórumon elmondta, hogy bár 2015-ben, a migránsválság tetőzésekor a balliberális pártok nem létező problémának nevezték az illegális bevándorlást, ő honvédelmi miniszterként már 2009-ben kapott jelentéseket arról, hogy nagy migrációs hullám várható. Az erről szóló hangfelvételt a Bádog blog hozta nyilvánosságra.

Menedék - Pálfi

Szekeres Imre volt honvédelmi miniszter hallható a felvételen, aki egy lakossági fórumon elismerte, hogy bár 2015-ben, a migránsválság tetőzésekor az ellenzék nem létező problémának nevezte az illegális bevándorlást, ő honvédelmi miniszterként már 2009-ben kapott jelentéseket arról, hogy súlyos migrációs hullám várható.

Nem egyik pillanatról a másikra teremtek a határon több ezren vagy tízezren, hanem Törökország, Görögország, balkáni államok ezek az emberek már vándoroltak. Csak csöndben jegyzem meg, hogy nyilván a titkosszolgálatok, vagy a magyar diplomáciai szolgálat, ezt már egy évvel vagy másfél vagy két éve jelezte, hogy Szíria, Afganisztán és sok minden miatt baj lehet. Onnan tudom, hogy én már 2009-ben kaptam ilyen jelentéséket, mint honvédelmi miniszter.

Kutya nehéz úgy hazudni, hogy ha nem ismerjük a valóságot – reagált az ügyre Eszterházy Péter soraival Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint a szocialisták azért tudtak hazudni a kérdésben, mert ismerték az igazságot.

A szocialisták hazaárulást követtek el, ha tudtak a migránsfenyegetésről, mégis elhallgatták - erre utalt a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.

Ujhelyi István, a szocialisták EP-képviselője azzal hozakodott elő, hogy nem támogatják a migrációt és a határ kerítést sem bontják le, de párttársa szavaira nem volt hajlandó reagálni.

Az MSZP-t lebuktató hangfelvételt a Bádog blog hozta nyilvánosságra. Szekeres Imre a felvételen egyébként az ellenzék kommunikációját is bírálta a migránsválsággal összefüggésben.

hírtv

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyar középkor csatái - Weiszhár Attila - Weiszhár BalázsA magyar középkor csatái
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 2 856 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Olvasgatni való - Rónaszegi MiklósOlvasgatni való
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Káosz és rend III. - Hajnali sugár - Benkő LászlóKáosz és rend III. - Hajnali sugár
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 974 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat