HunHír.info

2019. Napisten hava 25. nap, Koppánd napja.

"Rezet” mutatott a lánynak, majd félholtra verte, és háromszor megerőszakolta

2019. május 21. 10:02
Hunhír.info

Nem tett beismerő vallomást a "férfi", aki a vád szerint bántalmazta, majd megerőszakolta fiatalkorú ismerősét, majd őt az akarata ellenére reggelig fogva tartotta egy sátorban - közölte honlapján a Tatabányai Törvényszék. A vád szerint az elkövető a kiskorú sértett lánnyal együtt szeretett volna járni, azonban a sértett csupán barátként tekintett rá.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

A férfi 2018. április 18. napján az esti órákban a Bokodot és az Oroszlányt összekötő földúton a bokrok közé csalta a sértettet azzal az ürüggyel, hogy nézze meg, milyen leadni való rezet rejtett oda.

A vádlott a bokor alól kivett egy előzőleg oda készített húsklopfolót, ekkor a sértett neki hátat fordított, a helyszínről távozni készült, mire a férfi a húsklopfolóval nagy erővel, legalább három alkalommal a fején megütötte. A földre került sértettet fojtogatta, ököllel többször megütötte, majd akarata ellenére közösült vele.

A vádlott ezután sátrat állított fel a helyszínen, és bár a lány haza akart menni, nem engedte el, sőt még kétszer megerőszakolta. A sértettnek az őt ért bántalmazás következtében arccsonttörése, orrcsonttörése és testszerte több zúzódása és horzsolása keletkezett, továbbá a nyakát ért szorítás alkalmas volt reflexes szívmegállás, azaz halálos eredmény előidézésére is.

A 2019. május 20-án megtartott előkészítő ülésen nem született ítélet az ügyben. A bíróság a tárgyalást 2019. július 1-jére napolta, amikor tanúk, illetve orvosszakértő meghallgatása, és talán ítélet is várható.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mit üzen a Pilis? - Szőnyi JózsefMit üzen a Pilis?
Könyv - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 240 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat