HunHír.info

2019. Napisten hava 25. nap, Koppánd napja.

Patrióták tüntettek a migráció ellen Brüsszelben

2019. május 21. 00:23
Hunhír.info

brusszel-tuntetes-08.jpgKülönböző nemzetiségű patrióták tüntettek Brüsszelben. A zászlókkal, molinókkal vonuló hazafiak kígyózó sora a Place du Luxembourg téren állt meg, az Európai Parlament épülete előtti téren az EU migrációs politikáját bírálták közösen horvát, osztrák, német, flamand, vallon, lengyel, holland, görög és magyar hazafiak. Vonulásunk során sok európai ember igényét kiáltottuk bele a brüsszeli éterbe: A Defend Hungary, Defend Europe, a megmozdulásunk lényegét, a We Are Europe az identitásunkat a Refugees go Home pedig mindannyiunk óhaját fejezte ki - fogalmaz alább közölt beszámolójában a Kremser Tamás főszervező.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Május 18-án Brüsszelben a Plaz de Meeuw-ről indulva tartottuk immár a második nemzetközi patrióta demonstrációnkat. Vonulásunk során sok európai ember igényét kiáltottuk bele a brüsszeli éterbe: A Defend Hungary, Defend Europe, a megmozdulásunk lényegét, a We Are Europe az identitásunkat a Refugees go Home pedig mindannyiunk óhaját fejezte ki. A zászlókkal, molinókkal vonuló hazafiak kígyózó sora a Place du Luxembourg téren állt meg. Itt tartottuk meg az Európa Parlament épülete előtti téren az EU migrációs politikája elleni kiállásunkat. Horvát, osztrák, német, flamand, vallon, lengyel, holland, görög és persze magyar bajtársakkal együtt.

A tiltakozásunkon többek között a Hír TV és az Euronews kamerái is forogtak. Bár sok országból jöttünk össze, de mindannyian éreztük, hogy a közös eszmeiségünk miatt gyakorlatilag testvérnépek vagyunk. Mi vagyunk Európa örökösei és nem adjuk oda örökségünket, a saját szülőföldünket idegen, ázsiai és afrikai bevándorlóknak. Bár többféleképpen szólaltunk meg, de mindannyian a szabadság nyelvét beszéltük. Minden szónok körbejárta a migráció problémáját. Minden náció az ő országában tapasztalt dolgokról beszélt, arról hogy mennyi problémába ütköznek a gazdasági és területfoglaló migránsok miatt. Szinte kivétel nélkül mindenki kiemelte Magyarország vezető szerepét a kontinensfoglalókkal szemben. Mindenki méltatta hazánk pozitív szerepét ebben az élet-halál küzdelemben. Mindenki megfogalmazta azt, hogy harcolnunk kell minden fronton, mert csak akkor van esélyünk és jövőnk.

Az esemény végeztével a Csíki sör által felajánlott komló levét hörpintgettük közösen. Minden barátunk nagyon örült ennek a magyaros vendéglátásnak, amit ott a téren szerviroztunk nekik. Brüsszelben is igyekeztünk házigazdaként viselkedni. Sok segítséget kaptunk a külföldi bajtársaktól. A hangtechnikában, a nemzetközi kommunikációban és az egész lebonyolításában, organizálásában nagyon sokat köszönhetünk nekik, amiért nagyon hálásak vagyunk. Bár a meteorológiai előrejelzések szerint Brüsszelben záporoknak, viharoknak kellett volna lennie egész nap, de ezzel szemben verőfényes napsütés kísérte végig a megmozdulásunkat. A demonstráció 17 óráig volt bejelentve, 17 óra 02-kor pedig elkezdett zuhogni az eső. A Mindenható is velünk volt és amíg nekünk kellett addig remek, jó idő volt! Utána már eshetett. :-) Így neki is köszönjük az európai bajtársak mellett ezt a a sok segítséget!

Úgy gondoljuk, hogy mivel ezt a kezdeményezést számunkra a keresztény Isten adta, ezért ezt a harcot együtt fogjuk folytatni tovább! A tiltakozáson el is hangzott: Next Year in Budapest! Jövőre, 2020-ban Budapesten, az európai ellenállás fővárosában, szeretett hazánkban fogjuk folytatni! Erre minden európai patriótát várunk. Mert ahogy azt a keresztes lovagok jelszava mondta: Deus Vult! Isten akarja! Megosztásokat köszönjük! Freedom for Hungary, Freedom for Europe! Refugees Go Home!

Kremser Tamás
Főszervező, ötletgazda

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Árpádok királyi vére Magyarország családaiban - Baczka-Madarasi Kis BálintAz Árpádok királyi vére Magyarország családaiban
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 945 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Szűz Mária az ó-szövetségben - Dr. Mihályfi ÁkosSzűz Mária az ó-szövetségben
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat