HunHír.info

2019. Áldás hava 20. nap, Bátor napja.

Címzett e-mail címe:
Feladó e-mail címe:
Üzenet:

Ötven év múlva: „A kereszténység része Európának”

2019. május 20. 17:57
Hunhír.info

muszlim-ima-500.jpgA multikulturalizmusban egyetértő szocialista Frans Timmermans és néppárti manfred Weber utolsó tévévitájukon abban is egyetértettek, hogy „az iszlám Európa része”. Igen, persze. Közép-Európában 0,06 százalékban élnek hinduk, 0,17 százalékban buddhisták, Nyugat-Európában ennél egy kicsit „nagyobb” a részarányuk, 0,59, illetve 0,4 százalék. Tehát: a hinduizmus és a buddhizmus is Európa része – igaz? Vagy mégsem erről van szó? Úgy tesz a két úr, mintha nem értené a lényeget.

Menedek - Engdahl

A hinduizmus és a buddhizmus, ha egészen parányi mértékben is, valóban része Európának, hiszen évtizedek óta, változatlan arányban jelen van a kontinensen. Az iszlám ezzel szemben nem így „része” Európának – hanem az iszlám brutális mértékben terjed Európában.

És ez óriási különbség!

1950-ben 800 ezer volt az iszlámhívők száma Európában, 2003-ban már 15 millióan voltak, ma már 25 millió felett vannak, ez a lakosság hat százaléka. A Pew Research Center felmérése szerint ez az arány 2050-re elérheti a 14 százalékot is, de vannak ennél jóval pesszimistább vélekedések is: Timothy M. Savage szerint például a század közepére a muszlimok többségbe kerülhetnek egész Európában, főleg, ha a nem csökkenő, rosszabb esetben növekvő arányú migrációt is figyelembe vesszük.

Azt pedig statisztikusok, szakemberek állítják, hogy ha egy országban, kontinensen a külföldiek aránya meghaladja a tíz százalékot, akkor a folyamat – vagyis az idegen népek beáramlása – exponenciális növekedésnek indul és visszafordíthatatlanná válik. Különösen akkor, ha egy virulens, dinamikus, életképes népesség érkezik Európába, amit egy magabízó vallás tart össze erős közösségben, s velük szemben egy hitehagyott, dekadens, önmagát megunó őslakosság áll, mint Nyugat-Európában.

És vajon „rész” akar-e maradni az iszlám Európában?

Ne vicceljünk! Nyilvánvalóan nem. Recep Tayyip Erdogan török elnök, amikor Németországban a hívei között járt, arra buzdította őket, hogy szüljenek sok gyereket és vegyenek jó autókat, szaporodjanak és gazdagodjanak, s akkor nemsokára övék lesz Európa. A belgiumi iszlám kulturális központ új helyettes vezetője, Nordine Taouil pedig arról beszélt márciusban, hogy ötven év múlva „egész Európa muzulmán lesz, ha Allah is úgy akarja. Éppen ezért házasodjatok és legyen minél több gyereketek!” – szólította fel a hívőket.

És még egyetlen tény arról, hogy az iszlámhívők mennyire illeszkedtek be Európába akkor, amikor csak a kontinens egy szűk területén éltek. A mórok a VIII. századtól a XV. századig az Ibériai félsziget nagy részét megszállás alatt tartották, majd kiűzésük után a muszlim hitet elhagyó mórok (moriszkók) ott maradtak, ám beilleszkedni sosem próbáltak. Fernand Braudel, világhírű történész írta róluk: „A moriszkók vidéktől függően egy, két, három évszázad elteltével is megmaradtak a hajdani móroknak. Mindent megőriztek: ruházatukat, vallásukat, nyelvüket, bezárt házaikat, mór fürdőiket. Elzárkóztak a nyugati kultúra elől…”

Timmermans és Weber urak! Ne tegyenek úgy, mintha nem értenék: az iszlám nem Európa része, hanem Európa leigázója.

S ha önök erről nem tájékoztatják az európai közvéleményt, akkor önök Európa-árulást követnek el, s méltatlanokká válnak arra, hogy Európát vezessék.

(Utóirat: most kaptam a hírt Németországból, hogy az MDR Mediathek felmérést végzett a német lakosság körében, a kérdés így szólt: „Németországhoz tartozik-e az iszlám?” A válaszadók 95,34 százaléka válaszolt nemmel. Vajon ki a fenét képviselnek ezek az urak?

Fricz Tamás

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
Harcoló szabadkőművesség - keménytáblás - Raffay ErnőHarcoló szabadkőművesség - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat