HunHír.info

2019. Napisten hava 19. nap, Gerle napja.

Georg Spöttle: Drogbüfét a parkba

2019. május 19. 15:52
Hunhír.info

drog_250.jpgA berlini szenátus láthatóan elengedte a hírhedt Görlitzer Parkot. A városligetnyi terület már évek óta rengeteg probléma forrása a német fővárosban. Afrikai fiatalok, akiknek, nyelvtudás és iskolázottság hiányában, nem jött össze az európai álom általában itt végzik drogterjesztőként. A rendőrség már régóta kérte a kormányt, hogy minősítse a parkot „veszélyes helynek”. Ez a jogi fogalom azt takarja, hogy egy adott helyen oly mérvű és számú bűncselekmények történnek, hogy az a polgárok számára kiemelt veszélyt jelent...

Menedek - Engdahl

A park, ahol még az NDK-s időkben családok sétáltak, gyermekek sárkányt eregettek vagy bringázni tanultak egy fertő lett. Belőtt emberek, eldobált injekciós tűk és bűnözés, amerre a szem ellát.

A rendőrség már régóta kérte a kormányt, hogy minősítse a parkot „veszélyes helynek”. Ez a jogi fogalom azt takarja, hogy egy adott helyen oly mérvű és számú bűncselekmények történnek, hogy az a polgárok számára kiemelt veszélyt jelent. Ezután a rendőrségnek joga lett volna rendszeres razziákkal és őrizetbe vételekkel megtisztítani a parkot.

Ez csacsiság, mondta az egyik zöldpárti képviselő és egy nagyszerű ötlettel állt elő: „kerítsünk el egy részt a parkban, ahol az afrikai menedékkérők nyugodtan árulhatják a tudatmódosító szereket, a park többi része legyen a békés lakosságé.”

Csodás terv és a jövőben ezt akár fejleszteni is lehet: a drogbüfével szemben legyen egy külön pult az illegális fegyverkereskedőknek, a parkoló egy zugában lehessen lopott autókat árulni és legyen egy homokozó a gyermekmolesztálók számára. Így nem rekesztünk ki senkit és boldogan fagyizó gyerkőcök ugrabugrálnak majd a park törvénytisztelőknek fent tartott részében. Micsoda álom, Disneyland semmi lesz a német ligetprojekthez képest.

facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Árpádok királyi vére Magyarország családaiban - Baczka-Madarasi Kis BálintAz Árpádok királyi vére Magyarország családaiban
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 945 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat