HunHír.info

2019. Ígéret hava 21. nap, Rof napja.

Radikális, gyökeres változást akar a Mi Hazánk Mozgalom

2019. május 15. 09:43
Hunhír.info

toroczkaibadacsonyikidobok-250.jpgA Mi Hazánk Mozgalom radikális, gyökeres változást akar, ami a nemzetstratégiai kérdésekre konkrét válaszokat tud adni, és valóban megváltozik tőle majd a helyzet - közölte az ellenzéki párt elnöke az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorsávjában, pártja programját ismertetve a május 26-ai EP-választásra. A párt olyan cigány vezetőket támogatna, akik elítélik a bűnt. Ők példaként állnának a többiek előtt, a bűnözőket pedig - nemzetiségtől függetlenül - Szibériába küldenék bérrabtartás keretében, mert ez visszatartó erő lenne - mondta.

Menedék - Pálfi

Toroczkai László azt mondta, az egyik legfontosabb üzenetük az, hogy a két nagy politikai tömb - a Fidesz köré csoportosuló "ner", valamint az LMP, a DK, a Jobbik, a Momentum és az MSZP alakította egységes balliberális tömb - álproblémákról vitázik, mert a legfőbb nemzetstratégiai kérdésekben egyetértenek.

Példaként azt említette, az 1990-es évek "rabló privatizációja" után mindkét tömb ugyanazt a gazdaságpolitikai megoldást - a multinacionális vállalatok beengedését - kínálta, ez pedig megakadályozta, hogy a magyar nemzetgazdaság fel tudjon épülni, előre tudja vinni az országot.

A "magyar-cigány együttélés" problémájára sem kínál egyik tömb sem megoldást - folytatta -, továbbra is feszültség és demográfiai problémák vannak. Ebben a kérdésben semmilyen előrelépés nem történt, és az unió is magára hagyja Magyarországot, mert a később csatlakozott állampolgárokra csak olcsóbb munkaerőként tekint, inkább Nyugat-Európát építi - vélekedett.

A párt olyan cigány vezetőket támogatna, akik elítélik a bűnt. Ők példaként állnának a többiek előtt, a bűnözőket pedig - nemzetiségtől függetlenül - Szibériába küldenék bérrabtartás keretében, mert ez visszatartó erő lenne - mondta.

A magyar polgárok semmit nem látnak az uniós támogatásokból, mert a pénzek egy részét mind a Fidesz, mind a balliberális kormány ellopta, a maradékot pedig "haszontalan" beruházásokra, alföldi kilátóra, alagutas autópályára költötte - jelentette ki a pártelnök.

A Mi Hazánk az Európai Parlamentben azért harcolna, hogy az uniós támogatásokat csak a magyar munkaadóknak és vállalkozásoknak adják bérfelzárkóztatásra, így felpörögne a fogyasztás, ezáltal pedig a gazdaság is - közölte Toroczkai László.

A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. döntése értelmében az európai parlamenti választáson listát állító kilenc párt ötperces bemutatkozási lehetőséget kap az M1 aktuális csatorna reggeli műsorsávjában. A közmédia a sorrendről sorsolással döntött, a pártok képviselői május 6-ától 16-áig hétköznapokon érkeznek a stúdióba. A választási program ismertetésére vonatkozó öt percet a törvényben garantált időkereten felül biztosítja a pártok számára a közmédia.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Szűz Mária az ó-szövetségben - Dr. Mihályfi ÁkosSzűz Mária az ó-szövetségben
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
Trianon 100
Trianon 100
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 10 800 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat