HunHír.info

2019. Napisten hava 18. nap, Viola napja.

Címzett e-mail címe:
Feladó e-mail címe:
Üzenet:

Fenyegetik a Mi Hazánkat a cigányok - de majd jönnek a betyárok!

2019. május 10. 17:23
Hunhír.info

betyarok250.jpgIsmét megmutattuk, hogyan lehet eredményeket elérni már ellenzékből is, van értelme az ellenállásnak: Elég volt bejelentenem a felvonulásunkat, országos üggyé tenni a szőnyeg alá söpört törökszentmiklósi terrort, az ügyészség máris megváltoztatta korábbi elképesztő döntését. Ennek része az is, hogy egy újabb cigány párt vezetője fenyegetett meg nyilvánosan, ahelyett, hogy az ilyen bűnözőket ítélné el, sőt mindannyiunkat útblokáddal fenyeget arra az esetre, ha fel merünk vonulni Törökszentmiklóson.

Menedék - Atilla

Végre az ügyészség tegnap elrendelte a több támadás után is szabadlábon hagyott vadember letartóztatását, aki azonban a kiérkező rendőrök elől megszökött, és menekülése során két autót is erőszakkal elrabolt, de a rendőrök végül elfogták. Így most újabb bűncselekményeket, 2 rendbeli jármű önkényes elvételének bűntettét is elkövette.

Végre a helyi jobbikos polgármester is megszólalt, igaz szerinte nem kell az általunk keltett „politikai hangulatkeltés”, de erre sor sem kerülhetett volna, ha tette volna a dolgát, és nem dugja a fejét éveken át gyáva módon a homokba. A felhívásunknak köszönhetően azonban továbbra is özönlenek hozzám a levelek, amelyekből kiderül, hogy a városban, sőt az egész országban elképesztő állapotok vannak, amelyről eddig - rajtunk kívül - sem a politika, sem a média nem beszélt.

Ennek része az is, hogy egy újabb cigány párt vezetője fenyegetett meg nyilvánosan, ahelyett, hogy az ilyen bűnözőket ítélné el, sőt mindannyiunkat útblokáddal fenyeget arra az esetre, ha fel merünk vonulni Törökszentmiklóson. Mindezek után még inkább ott a helyünk május 21-én, 19 órakor! Mutassuk meg, hogy minden magyar felelős minden magyarért, kiállunk egymásért. Gyáva népnek nincs hazája, nekünk viszont volt, van és lesz. Ez a mi hazánk!

Toroczkai László - facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat