HunHír.info

2019. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

Mert ez a genetika és a lélek legtökéletesebb legemberibb szimbiózisa...

2019. május 05. 06:22
Hunhír.info

bolcso-500.jpg...Az viszont, hogy MINDANNYIUNKNAK akik a világra jöttünk, abban a különleges puha langyos, egyben erős és fantasztikus biztonságban lehet részünk, hogy volt, van és ÖRÖKKÉ LESZ Édesanyánk, túlcsorduló érzéssel tölt el bennünket. Eszembe jutnak a nem régi Anyák napják, amikor már nem csak ránk, a gyerekekre, a leszármazottaira, hanem Magára is egyre többet kényszerült gondolni Édesanyám. A saját elmúlására. Mára pedig a voltból van /nincs és lesz lett. Ott maradt és lesz a gyermekeiben, az unokáiban és a dédunokáiban. Nem az összetört testére gondolok. Rá. Egészében. Az Édesanyámra...

Menedék - Baráthosi

“Íme, az Úr szolgáló leánya vagyok”… és kezdetét vette a Gyermek léte, aki már ott, az Édesanya méhében érezhette annak szívdobbanását és különös, rejtélyekkel teli örömét az Ő születés-várakozása felett.
Minden más Édesanya is szolgáló leány és minden Édesanya rejtélyekkel teli örömmel várja gyermekének érkezését.

Az anyává válás érzését talán életünk legszebb élményeként éljük meg. Amikor a gyermekünket a világra hozzuk, majd amikor először a karunkban tartjuk, amikor a beteg gyermek mellett virrasztanunk, amikor először érezzük azt, hogy az a gyermek nélkülünk csupán csak egy kiszolgáltatott, magára hagyott tehetetlen kis élőlény, akkor értjük meg igazán az anyaság fantasztikus élményét, szerepét és kihívásait. Akkor értjük meg igazán a saját Édesanyánk nagyságát is.

Amikor feleszmélünk, hogy nem csak származunk, hanem folytatódhatunk is, ránk rakódik valami különleges hála súlya, mert ha azzal kell szembesülnünk, hogy ezt az érzést nem mindenki élheti meg vagy azért, mert nem akarja, vagy azért, mert nem teheti, akkor összefacsarodik a szívünk!

Az viszont, hogy MINDANNYIUNKNAK akik a világra jöttünk, abban a különleges puha langyos, egyben erős és fantasztikus biztonságban lehet részünk, hogy volt, van és ÖRÖKKÉ LESZ Édesanyánk, túlcsorduló érzéssel tölt el bennünket.

Eszembe jutnak a nem régi Anyák napják, amikor már nem csak ránk, a gyerekekre, a leszármazottaira, hanem Magára is egyre többet kényszerült gondolni Édesanyám. A saját elmúlására. Mára pedig a voltból van /nincs és lesz lett. Ott maradt és lesz a gyermekeiben, az unokáiban és a dédunokáiban. Nem az összetört testére gondolok. Rá. Egészében. Az Édesanyámra.

Érdekes, hogy leginkább a fiatal Édesanyám és a magam gyerekkora rémlik fel. Milyen gyönyörű volt!
(Holnap megölelem a gyerekeket, hogy átadhassam én is azt, amit kaptam. Az én Édesanyámtól. Ez a legtöbb, amit én magam is adhatok. Minden más tökéletlen ajándék. Mert ez a genetika és a lélek legtökéletesebb legemberibb szimbiózisa).

(GundyS.)

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Árpádok királyi vére Magyarország családaiban - Baczka-Madarasi Kis BálintAz Árpádok királyi vére Magyarország családaiban
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 945 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Ady Endre és a Nyugat - keménytáblás - Raffay ErnőAdy Endre és a Nyugat - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat