HunHír.info

2019. Ígéret hava 21. nap, Rof napja.

Mert ez a genetika és a lélek legtökéletesebb legemberibb szimbiózisa...

2019. május 05. 06:22
Hunhír.info

bolcso-500.jpg...Az viszont, hogy MINDANNYIUNKNAK akik a világra jöttünk, abban a különleges puha langyos, egyben erős és fantasztikus biztonságban lehet részünk, hogy volt, van és ÖRÖKKÉ LESZ Édesanyánk, túlcsorduló érzéssel tölt el bennünket. Eszembe jutnak a nem régi Anyák napják, amikor már nem csak ránk, a gyerekekre, a leszármazottaira, hanem Magára is egyre többet kényszerült gondolni Édesanyám. A saját elmúlására. Mára pedig a voltból van /nincs és lesz lett. Ott maradt és lesz a gyermekeiben, az unokáiban és a dédunokáiban. Nem az összetört testére gondolok. Rá. Egészében. Az Édesanyámra...

Magyar Menedék - Raffay

“Íme, az Úr szolgáló leánya vagyok”… és kezdetét vette a Gyermek léte, aki már ott, az Édesanya méhében érezhette annak szívdobbanását és különös, rejtélyekkel teli örömét az Ő születés-várakozása felett.
Minden más Édesanya is szolgáló leány és minden Édesanya rejtélyekkel teli örömmel várja gyermekének érkezését.

Az anyává válás érzését talán életünk legszebb élményeként éljük meg. Amikor a gyermekünket a világra hozzuk, majd amikor először a karunkban tartjuk, amikor a beteg gyermek mellett virrasztanunk, amikor először érezzük azt, hogy az a gyermek nélkülünk csupán csak egy kiszolgáltatott, magára hagyott tehetetlen kis élőlény, akkor értjük meg igazán az anyaság fantasztikus élményét, szerepét és kihívásait. Akkor értjük meg igazán a saját Édesanyánk nagyságát is.

Amikor feleszmélünk, hogy nem csak származunk, hanem folytatódhatunk is, ránk rakódik valami különleges hála súlya, mert ha azzal kell szembesülnünk, hogy ezt az érzést nem mindenki élheti meg vagy azért, mert nem akarja, vagy azért, mert nem teheti, akkor összefacsarodik a szívünk!

Az viszont, hogy MINDANNYIUNKNAK akik a világra jöttünk, abban a különleges puha langyos, egyben erős és fantasztikus biztonságban lehet részünk, hogy volt, van és ÖRÖKKÉ LESZ Édesanyánk, túlcsorduló érzéssel tölt el bennünket.

Eszembe jutnak a nem régi Anyák napják, amikor már nem csak ránk, a gyerekekre, a leszármazottaira, hanem Magára is egyre többet kényszerült gondolni Édesanyám. A saját elmúlására. Mára pedig a voltból van /nincs és lesz lett. Ott maradt és lesz a gyermekeiben, az unokáiban és a dédunokáiban. Nem az összetört testére gondolok. Rá. Egészében. Az Édesanyámra.

Érdekes, hogy leginkább a fiatal Édesanyám és a magam gyerekkora rémlik fel. Milyen gyönyörű volt!
(Holnap megölelem a gyerekeket, hogy átadhassam én is azt, amit kaptam. Az én Édesanyámtól. Ez a legtöbb, amit én magam is adhatok. Minden más tökéletlen ajándék. Mert ez a genetika és a lélek legtökéletesebb legemberibb szimbiózisa).

(GundyS.)

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat