HunHír.info

2019. Áldás hava 16. nap, Aszlár napja.

Címzett e-mail címe:
Feladó e-mail címe:
Üzenet:

Öld a hi­tet­lent! Fegy­ver­vá­sár­lási út­mu­tató dzsi­ha­dis­ták­nak

2019. április 22. 05:51
Hunhír.info

isil2-250.jpgA Te­leg­ra­mon egy, az Isz­lám Ál­la­mot él­tető csa­torna a musz­lim fel­hasz­ná­ló­kat tá­jé­koz­tatta arról, hogy a Nyu­gat ellen ter­ve­zett ter­ror­tá­ma­dá­sok­hoz ho­gyan tud­nak fegy­ve­re­ket vá­sá­rolni a dark weben.A muszlim harcosoknak szóló üzenetet angol nyelven tették közzé. A leírásban részletesen elmagyarázzák, hogyan tudják használni úgy a dark webet a Tor böngészön keresztül, hogy ne lehessen beazonosítani őket - közölte a Middle East Media Research Institute.

Menedék - Bayer

A Telegram poszt olyan "magányos farkasokat" szólít meg, akik "a hitetlenek országában egyedül maradtak".

Őket arra szólítják fel, hogy az Iszlám Állam leigázásáért álljanak bosszút, ragadjanak fegyvert. Ehhez a LUCKP47 SHOP-ot ajánlják a figyelmükbe, ami a legjobb fegyvergyár a dark weben.

A bolt magát félkatonai szervezetként írja le. A világon bárhova szállítanak. Gránátokat, automata fegyvereket és páncéltörőket is lehet vásárolni náluk.

A radikális muszlimoknak szóló poszt így kezdődik: Hitetlennek élsz egy országban, ugyanabban a városban és ugyanabban a házban? Minden nap látod a híreket, hogy a testvéreidet atombombákkal ölik Baghouz-ban?

Bosszút akarsz állni igaz? Azt akarod hogy vérezzenek a hitetlenek? Azt akarod hogy megfizessenek azért, amiért gyerekeket és nőket gyilkoltak meg Baghouzban és az Iszlám Állam fennhatósága alatt álló területeken?"

Majd a folytatásból kiderül, hogy ha nincs fegyvered, nem baj, mivel ha van pénzed, akkor lehet fegyvered.

"Rendben testvér, kövesd az utasításokat és Allah akarata által megtalálod, amire szükséged van!" - írják, végül pedig lépésről-lépésre elmagyarázzák, hogy tudja valaki használni a dark webet, hogyan tudnak maguknak a radikális iszlamisták fegyvereket vásárolni kriptovalutáért úgy, hogy lekövethetetlenek maradjanak.

A bejegyzés utolsó részét egy ismert Iszlám Állam tag írta.

Végül minden fegyvert meg tudsz venni, amire szükséged van ahhoz, hogy a hitetlenek kivérezhessenek a városaikban! Még gránátokat is vehetsz és mindenféle lőszert" - állítják, majd megjegyzik, hogy egy hitetlen és egy hívő, aki megölte őt, soha nem fognak találkozni a pokolban.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Mit üzen a Pilis? - Szőnyi JózsefMit üzen a Pilis?
Könyv - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 240 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Árpád Kódex
Árpád Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 982 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat