HunHír.info

2019. Napisten hava 19. nap, Gerle napja.

”Látjátok ezt a képet? Az általatok öngyilkosságba hajszolt francia civilizáció sírját?”

2019. április 19. 06:53
Hunhír.info

kereszt-250-.jpg...1968-ban az anarchia mellett emeltetek szót. Ma már azt is szégyellitek, hogy fehér a bőrötök, és a keresztény kultúrában fogant a civilizációtok. Engedelmesen hajtjátok a fejeteket a jatagán alá, és önérzetesen kioktattok mindenkit, aki nem akar így tenni. Tudjátok, akkor, 99 éve volt egy magyar gróf, aki ott, Trianonban valami olyasmit mondott, hogy Magyarország ott fog állni azoknak a sírja felett, akik most eltemették őt...

Menedék - Bayer

NYÍLT LEVÉL A FRANCIÁKHOZ

Eljött hát ennek is az ideje. Nem, nem örülünk neki. Pedig ti, franciák, nem lepődhettek meg azon, hogy nem vagytok a szívünk csücske. Sok rágalmat híreszteltetek rólunk a múltban, és legnagyobb tragédiánkat, a trianoni országcsonkítást is nagy részben nektek köszönhetjük. Azt a "szerződést" egykori királyotok egyik pompás kastélyában írattátok alá velünk. Ti és a bűntársaitok.

Azt is tudjuk, hogy belerészegültetek a magát felvilágosodásnak hazudó önimádatba. Először csak a királyotokat nyakaztátok le, aztán szépen sorban minden olyan értéket elhajítottatok magatoktól, ami tartást adhat egy olyan, magára joggal büszke nemzetnek, mint a tiétek. 1905-ben kimondtátok, hogy Istenre és egyházra nincs szükségetek, tűnjenek el a keresztény jelképek mindenhonnan, a templomokat kivéve. 1968-ban az anarchia mellett emeltetek szót. Ma már azt is szégyellitek, hogy fehér a bőrötök, és a keresztény kultúrában fogant a civilizációtok. Engedelmesen hajtjátok a fejeteket a jatagán alá, és önérzetesen kioktattok mindenkit, aki nem akar így tenni.

Tudjátok, akkor, 99 éve volt egy magyar gróf, aki ott, Trianonban valami olyasmit mondott, hogy Magyarország ott fog állni azoknak a sírja felett, akik most eltemették őt. Amikor Notre-Dame-otok lángjait néztem, ez jutott eszembe. És nem, nem örültem neki. Nem örültem neki keresztényként, lelkészként, de még magyarként sem.

Látjátok ezt a képet? Az általatok öngyilkosságba hajszolt francia civilizáció sírját? Minden elégett, ami nem, az szétázott. És látjátok, hogy mi maradt épségben...?

Bizony: az a nagy kereszt az oltár tetején. Ne várjatok a szakértők elemzésére, hogy miért éppen az. Lehet, hogy van rá fizikai magyarázat is, én nem tudom. De ne várjátok meg, hogy ezzel nyugtassák meg a lelketeket.

A nagyhét második napján az a kereszt maradt meg épségben fenséges katedrálisotokból. Ha a tűz Isten ítélete volt a fennhéjázó önfeladásotokért, akkor az épen maradt kereszt is az ő jele. Felhívás, talán kétségbeesett atyai könyörgés, hogy térjetek végre észre, forduljatok vissza erről a végzetes útról, legalább az utolsó lépéseknél.

És legalább a nagyhéten vegyétek már észre, hogy mi az egyetlen reménység.

Ezt most ne rontsátok el, franciák

Tubán József - facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
Olvasgatni való - Rónaszegi MiklósOlvasgatni való
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat