HunHír.info

2019. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

Igazi viperafészek volt a Christchurchben kitakarított „békés imahely”

2019. március 19. 20:43
Tomcat - Hunhír.info

muszlim-ima-500.jpgMiközben a csapból is a szegény, ártatlan muszlimok halála fölötti sírás-rívás folyik, a média "természetesen" elfelejti, hogy a christchurchi muszlim közösség valójában a dzsihadisták egyik agymosó központjaként működött, és számos új-zélandi fiatalembert beszéltek rá, hogy muszlim hitre térve a Közel-Keletre utazva harcoljanak a "hitetlenek" ellen. Erről tanúskodik egy 2014-es újságcikk, amely az elmúlt napokban "rejtélyes módon" eltűnt az internetről, ám archiválva még megtalálható. A stuff.co.nz öt évvel ezelőtti cikke két új-zélandi állampolgár haláláról szól, akikkel egy amerikai drón csapása végzett Jemenben.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Daryl Jones a húszas évei elején járt, amikor hívő keresztény családjának bejelentette, hogy márpedig ő mecsetbe fog járni. Szüleit meglepte a döntés, de tiszteletben tartották fiuk vallásgyakorláshoz való jogát. Öccse, Nathan is hamarosan csatlakozott hozzá, és együtt kezdtek az Al-Noor mecsetbe járni. 2008-ra már arab ruhákban jártak, kizárólag idegenekkel érintkeztek, és a fiú hamarosan Sydney-be költözött, hogy ott gyakorolja tovább vallását.

Itt éppen a Laquemba Mosque nevű mecsetben bukkant fel, amelyet az ausztrál titkosszolgálatok is szemmel tartottak, mert tudtak róla, hogy ott terroristák ideológiai felkészítése folyik. Akkor már Muslim bin John néven szólíttatta magát, és Szaúd-Arábiába készült utazni egy csoporttal. Nathanról csak annyi derült ki, hogy mindenhová követi.

A családja utoljára 2012-ben hallott felőle. Legközelebb az új-zélandi külügyminisztérium hozott hírt arról, hogy a két fiú fegyveres gerillaként harcolva vesztette életét Jemenben.

Az új-zélandi hatóságok soha nem tettek lépéseket a christchurchi mecset tevékenysége ellen. Ezt pótolta Darrell Tarrent, aki fiatalságával és hátralevő éveivel fizet azért, hogy más családokkal ez ne történhessen meg.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
Puzzle - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Káosz és rend III. - Hajnali sugár - Benkő LászlóKáosz és rend III. - Hajnali sugár
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 974 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat