HunHír.info

2019. Ígéret hava 21. nap, Rof napja.

Igazi viperafészek volt a Christchurchben kitakarított „békés imahely”

2019. március 19. 20:43
Tomcat - Hunhír.info

muszlim-ima-500.jpgMiközben a csapból is a szegény, ártatlan muszlimok halála fölötti sírás-rívás folyik, a média "természetesen" elfelejti, hogy a christchurchi muszlim közösség valójában a dzsihadisták egyik agymosó központjaként működött, és számos új-zélandi fiatalembert beszéltek rá, hogy muszlim hitre térve a Közel-Keletre utazva harcoljanak a "hitetlenek" ellen. Erről tanúskodik egy 2014-es újságcikk, amely az elmúlt napokban "rejtélyes módon" eltűnt az internetről, ám archiválva még megtalálható. A stuff.co.nz öt évvel ezelőtti cikke két új-zélandi állampolgár haláláról szól, akikkel egy amerikai drón csapása végzett Jemenben.

Menedék - Atilla

Daryl Jones a húszas évei elején járt, amikor hívő keresztény családjának bejelentette, hogy márpedig ő mecsetbe fog járni. Szüleit meglepte a döntés, de tiszteletben tartották fiuk vallásgyakorláshoz való jogát. Öccse, Nathan is hamarosan csatlakozott hozzá, és együtt kezdtek az Al-Noor mecsetbe járni. 2008-ra már arab ruhákban jártak, kizárólag idegenekkel érintkeztek, és a fiú hamarosan Sydney-be költözött, hogy ott gyakorolja tovább vallását.

Itt éppen a Laquemba Mosque nevű mecsetben bukkant fel, amelyet az ausztrál titkosszolgálatok is szemmel tartottak, mert tudtak róla, hogy ott terroristák ideológiai felkészítése folyik. Akkor már Muslim bin John néven szólíttatta magát, és Szaúd-Arábiába készült utazni egy csoporttal. Nathanról csak annyi derült ki, hogy mindenhová követi.

A családja utoljára 2012-ben hallott felőle. Legközelebb az új-zélandi külügyminisztérium hozott hírt arról, hogy a két fiú fegyveres gerillaként harcolva vesztette életét Jemenben.

Az új-zélandi hatóságok soha nem tettek lépéseket a christchurchi mecset tevékenysége ellen. Ezt pótolta Darrell Tarrent, aki fiatalságával és hátralevő éveivel fizet azért, hogy más családokkal ez ne történhessen meg.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles) - Csere PéterGróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles)
Könyv - Bolti ár: 3 570 Ft
Internetes ár: 3 142 Ft
12% internetes kedvezménnyel
A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A mesterséges intelligencia társadalma - Pokol BélaA mesterséges intelligencia társadalma
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat