HunHír.info

2019. Kikelet hava 25. nap, Gyümölcsoltó Boldogasszony napja.

Az európai integráció tulajdonképpen nem is létezik

2019. március 14. 11:30
Hunhír.info

muszlim-ima-250.jpgÉvtizedek óta kudarc az iszlám vallású bevándorlók európai integrációja - mondja Speidl Bianka. Itt lesz a Migrációkutató Intézet szakértője, aki szerint a nyugati politikusok csak azért áramoltatnak be tömegeket, hogy növeljék a fogyasztóképes keresletet. A muszlim népességen belül a millenáris generációban a vallás előírásai sokkal fontosabbak, mint az őket megelőzőekben és sokkal konzervatívabb nézeteket vallanak.

Menedék - Bayer

Az európai integráció tulajdonképpen nem is létezik.– kezdte válaszát Speidl Bianka arra a kérdésre, hogy a liberálisok által minden gond megoldásaként emlegetett integráció, vajon sikertörténet, vagy általános kudarc-e a fejlett nyugati országokban? Van egy olyan szerkezete a Nyugat-Európát irányító eszméknek, amely a szabadság abszolutizálása révén azt egy önmagába forduló értékké teszi– mondta az elemző.

A betelepülők élnek is ezzel a szabadsággal és abszolút a saját értékrendjük szerint folytatják az életüket, rendezik be magukat a legapróbb részletekig mutatott rá a probléma gyökerére Speidl Bianka. Itt is kiemelte, hogy épp emiatt a legnagyobb problémát a muszlim hátterű országokból érkező betelepülők jelentik, hisz esetükben a legnagyobb a távolság bármilyen Európában fellelhető kultúrától.

Mindezek ellenére lett volna realitása annak, hogy a muszlim hátterű bevándorlókat sikeresen lehessen integrálni, hiszen az 50-es 60-as évek első hullámában érkező bevándorlók vallási tudatossága jóval alacsonyabb volt, mint a most érkezőknek. A muszlim népességen belül a millenáris generációban a vallás előírásai sokkal fontosabbak, mint az őket megelőzőekben és sokkal konzervatívabb nézeteket vallanak. Rengeteg negatív hatás, rasszizmus, elhibázott szociális döntések, radikalizálódás összegződött most, és a korábbi évek keskeny pallója, úgy tűnik végleg lezuhant az integráció előtt.

hírtv.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A mesterséges intelligencia társadalma - Pokol BélaA mesterséges intelligencia társadalma
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Százéves Trianon - Drábik JánosSzázéves Trianon
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat