HunHír.info

2019. Ígéret hava 24. nap, Vidorka napja.

Amerikai katonai konvojban látták az Iszlám Állam vezetőjét

2019. március 13. 16:15
Hunhír.info

isil2-250.jpgVajon az izraeli hírszerzés útlevelet állított ki a számára? Ezt a kérdést vetette fel egy török újság a ,,Yani Shafaq,, mely egy képet tett közzé, amelyen az Iszlám Állam nevű terrorszervezet vezetője Abu Bakr Al-Baghdadi látható egy amerikai katonai járműben. Az amerikai hadsereg tehát az Iszlám Állam utolsó bástyájából menekíti ki a terror szervezet vezetőit, ahogyan azt korábban is tette Irak esetében, Tikrit városából.

Menedék - Bayer

Korábban több híroldal is megerősítette, hogy korábban is az amerikai hírszerzés bújtatta Bagdadit és állítólag az amerikai hadsereg menekítette ki Deir Ezzor városából az előrenyomuló szíriai hadsereg elől. A városban lévő menekülttáborból számos terrorista vezető menekült el a civilekkel együtt. A magas rangú terrorista vezetőket a Pentagon külön úton mentette ki, míg a szervezet fegyvereseit külön táborokba szállásolták el, és ezek sok esetben titkos katonai táborok voltak, melyeket a CIA hozott létre.

A török sajtó szerint az izraeli, francia és brit titkosszolgálatok rendszeresen látogatták ezeket a táborokat. Számos ott tartózkodó terrorista számára pedig személyigazolványt és útlevelet is biztosítottak. A terroristák korábban ezekkel a dokumentumokkal tudták elhagyni Irakot, jelenleg pedig Szíriát.

A Yani Shafaq azt is megemlítette, hogy már korábban is az amerikai hírszerzés segítette Bagdadit, és erre jó bizonyíték a róla készült kép, melyen egy amerikai katonai járműben ül. A képet akkor készítették amikor a terrorista csoportok tagjai elkezdtek menekülni a szíriai hadsereg Baghúz városa ellen indított támadása után. Az amerikai hadsereg tehát az Iszlám Állam utolsó bástyájából menekíti ki a terror szervezet vezetőit, ahogyan azt korábban is tette Irak esetében, Tikrit városából.

Orientalista.hu – Al-Isfahani (Al-Jadeed TV)

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Itt élned, halnod kell 2DVD+1CD+1 KÖNYV - Koltay GáborItt élned, halnod kell 2DVD+1CD+1 KÖNYV
DVD - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat