HunHír.info

2019. Ígéret hava 24. nap, Vidorka napja.

Épp itt az ideje, hogy eltávolodjunk kicsit a bűnbánó németektől!

2019. március 13. 06:53
Hunhír.info

golya-500.jpgHa a távozás mellett dönt a Fidesz, akkor nem légüres térbe kerül, hanem az úgynevezett euroszkeptikus pártcsaládok tárt karokkal várják - mondta Fricz Tamás az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. Az elemző szerint akkor érdemes bent maradna a Fidesznek a Néppártban, ha értékrendjét vállalni tudja, és nem lesz állandó kontroll alatt.

Menedék - Baráthosi

Kiemelte: három pártcsaládot is fel lehet sorolni, melyek tárt karokkal várják a Fideszt és ez a három pártcsalád együtt képezi az eurokritikusokat.

Nem Európa-ellenesek ezek a pártcsaládok, hanem kritikusak azzal szemben, ami most készül a liberális vegykonyhákban - fogalmazott. Elmondta: a Konzervatívok és Reformerek, a Szabadság és Közvetlen Demokrácia és a Nemzetek és Szabadság pártcsaládról van szó. Hozzánk legközelebb a Konzervatívok és Reformerek pártcsalád áll, melyben a vezető erő a PIS, a lengyel Jog és Igazságosság pártja.

Fricz Tamás hozzátette: minden jel arra mutat, hogy az euroszkeptikus pártok, illetve az újonnan belépő, új típusú eurokritikus pártok belépnek a képbe és megerősödnek. Jelenleg nagyjából egy harmadot képvisel ez a három euroszkeptikus pártcsalád az Európai Parlamentben.

A tét a következő: a Fidesznek akkor érdemes bent maradni a Néppártban, ha szabadon, szuverén módon képviselhetjük az értékrendünket, mely a hagyományos kereszténydemokrata értékrend - jelentette ki. Kiemelte: ez a bevándorlásellenességet jelenti és az Európai Egyesült Államokkal szemben a Nemzetek Európáját képviseli. Ha ezt továbbra is tudja képviselni a Fidesz a Néppárton belül és ezért nem lesz megvetés tárgya, akkor érdemes maradni. Ha ez nincs meg, akkor úgy gondolom, nyugodtan lehet vállalni a távozást és egy új törésvonalat megnyitni.

A hagyományos bal-jobb és konzervatív-liberális törésvonalhoz képest az új típusú törésvonal a bevándorláspártiak és bevándorlásellenesek, illetve az Európai Egyesült Államok és a Nemzetek Európáját képviselők között nyílna meg.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat