HunHír.info

2019. Kikelet hava 25. nap, Gyümölcsoltó Boldogasszony napja.

A Mi Hazánk Mozgalom „nem kér ebből a moslékból”

2019. március 11. 16:40
Hunhír.info

Bana Tibor, a Jobbik parlamenti képviselője arról posztolt hétfő délelőtt közösségi oldalán, szíve szerint megtiltaná, hogy kritikus tartalmak jelenjenek meg az amerikai üzletemberről a Facebookon. „Politikai prostitúció, amit a Jobbik csinál!” – így reagált a bejegyzésre Novák Előd, a Jobbik korábbi alelnöke a pártban zajló folyamatokról.

Magyar Menedék - Raffay

Bana Tibor közösségi oldalán a következőképpen reagált arra hírre, miszerint a Facebook kitiltotta az oltásellenes tartalmakat a felületéről: „Nagyon helyes! A sorosozással is ezt kellene tenni”. Eszerint a jobbikos politikus megtiltaná, hogy kritikus tartalmak jelenjenek meg Soros Györgyről a Facebook felületén.

Nem sokkal Bana posztja után Novák Előd, a Jobbik egykori alelnöke, a Mi Hazánk Mozgalom politikusa is kommentálta a korábbi pártja körüli történéseket: „A politikai prostitúció mélypontja ez, amikor az elvtelenül egyesült balliberális szivárványkoalícióban egy neojobbikos képviselőnőre osztják azt a szerepet, hogy a gender szakért aggódjon” – írta közösségi oldalán arra reflektálva, hogy Potocskáné Kőrösi Anita jobbikos képviselő a „gender szakért aggódott” ellenzéki képviselőnői társaságában egy, a napokban megtartott összellenzéki sajtótájékoztatón. Novák szerint aki pénzért, hatalomért bármire képes, annak egy ilyen köpönyegforgatás a legkevesebb, amit a főszervező Vadai Ágnes politikai boszorkánykonyhájában kifőztek.

Bejegyzésének végén leszögezte, a Mi Hazánk Mozgalom „nem kér ebből a moslékból

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Olvasgatni való - Rónaszegi MiklósOlvasgatni való
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat