HunHír.info

2019. Ígéret hava 21. nap, Rof napja.

Amerikában jönnek a transzneműeknek szánt repjegyek - MI AZÉRT MARADJUNK A HAGYOMÁNYOSNÁL!

2019. február 19. 12:10
Hunhír.info

Az Egyesült Államokban egyre nagyobb problémát okoz, hogy az agresszív LMBTQ-lobbi az utóbbi időben nyomást helyezett a hatóságokra, hogy ne csak férfiak és nők vehessenek repjegyeket, hanem azok is, akik képtelenek eldönteni, hogy melyik nemhez tartoznak.

Magyar Menedék - Raffay

A legnagyobb amerikai légitársaságok beadták a derekukat: elérhetővé teszik a transzgender embereknek szánt repjegyeket, melyek értelmében a férfi és a nő mellett lehetőség lesz a "nem meghatározható" és a "nem nyilvános" lehetőségeket is választani, mikor az utasnak biztonsági okokból meg kell adnia a nemét.

A legszebb, hogy az eddig megszokott Mr. és Ms., azaz úr és hölgy megnevezés helyett már megjelenik majd az Mx. is azoknak, akik gondban vannak saját magukkal. A nagy amerikai légitársaságok azzal magyarázzák a lépést, hogy egyre szélesebb körben akarják eladni a repjegyeiket, és a szolgáltatást azok számára is lehetővé tennék, akik eddig nem tudtak mit kezdeni azzal, hogy a választási lehetőségeknél csak a hagyományos nemek voltak jelen.

Ez egy nagyszerű lépés volt, hiszen többé nem fogják összekeverni az emberek nemét és nem lesznek kellemetlen szituációk" – fogalmazott Beck Bailey, az egyik emberi jogokkal foglalkozó szervezet munkatársa.

Az Independent által szemlézett közlemény szerint az American, a Delta, a United, a Southwest, az Alaska és a JetBlue Airlines fog majd ezzel az újítással kedveskedni a transzszexuális utasoknak. Az új lehetőségeket pedig pár héten belül be is vezetik. A tengerentúlon több hasonló lépés is történt az elmúlt években: két éve Oregon államban már lehet kérni "egyéb" nemmegjelöléssel jogosítványt és személyi igazolványt. Ezt követte California, Colorado, Maine, Minnesota, Arkansas és Washington is hasonló lépésekkel.

888.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat