HunHír.info

2019. Napisten hava 17. nap, Töhötöm napja.

Soros megduplázta a migrációra költött pénzt

2019. február 18. 19:18
Hunhír.info

Közzétette tavalyi költségvetését Soros Alapítványa, amelyből számos érdekes részlet derült ki – írja az Origo Az Open Society Foundations tavaly elérte az 1 milliárd dollár költést világszerte, ami rekordnak számít. De érdekes az is, hogy egy év alatt megduplázták a migrációs ügyekre szánt kiadásokat az Soros alapítványánál.

Menedék - Atilla

További érdekesség, hogy az OSF saját dokumentumaiban is Soros György terveként emlegeti a spekuláns 2016-ban közzétett migrációs javaslatait. cselekedeteiket.

Az alapítványbirodalom a tavalyi évben elérte az 1 milliárd dolláros költségvetési álomhatárt. Erre eddig még egy évben sem került sor. A kiadások megemelkedésének fő oka az lehet, hogy a szervezetet és annak politikai-gazdasági disznóságai egyre több országban kerülnek napfényre, így a bevándorláspárti spekuláns is ellentámadásba lépett, és még erőteljesebben, még több pénz és álcivil katona bevetésével igyekszik áterőltetni a korlátlan bevándorlás politikáját.

EGY ÉV ALATT MEGDUPLÁZTÁK A MIGRÁCIÓRA SZÁNT KIADÁSOKAT SOROSÉK

A teljes költségvetéssel párhuzamosan egyre nő a szervezet világszerte migrációs politikára költött kiadásainak összege is. A Soros-birodalom láthatóan nagyon komolyan veszi a bevándorlás ipari szintre kapcsolását, és azt, hogy Európa etnikai átrajzolását a gyakorlatban is megvalósítsa. Míg 2017-ben csak 34,4 millió dollárt költött ilyen célokra a szervezet, 2018-ban már 63,3 millió dollárt. Tehát olyannyira létezik a Soros-terv, és olyan szinten veszélyben érzi ennek megvalósulását a spekuláns, hogy érdemesnek találta megduplázni a költségvetés erre kiadott összegét.

A SOROS ALAPÍTVÁNY IS ELISMERI, HOGY VAN SOROS-TERV
Ami megdöbbentő, hogy bár a hazai ellenzék évek óta arról beszél, hogy nem létezik olyan, hogy Soros-terv, ilyet a spekuláns soha nem mondott, az Open Society a saját dokumentumaiban is így nevezi Soros 2016-ban kijelentett javaslatait. Több helyen a jelenlegi költségvetésben the plan announced by George Soros néven hivatkoznak a Soros által az Európai U

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ébredés az Ötödik dimenzióban - Maureen J. St. GermainÉbredés az Ötödik dimenzióban
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Szűz Mária az ó-szövetségben - Dr. Mihályfi ÁkosSzűz Mária az ó-szövetségben
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat