HunHír.info

2019. Kikelet hava 18. nap, Kászon napja.

Teátrálisan kivonult az ellenzék a parlamenti ülésről és a Suzuki gyárhoz vonul

2019. február 18. 15:38
Hunhír.info

patkanyorszag-500.jpgA napirend előtti felszólalások alatt hagyják el folyamatosan a termet az ellenzéki képviselők. Jelenleg közös sajtótájékoztatót tartanak.

Menedék - Atilla

A Suzuki gyár a cél, ezt jelentette be Varju László (DK). Bírálta, hogy Orbán nem vett részt az első ülésnapon és kifejtette, ők továbbra is a “rabszolgatörvény” ellen tiltakoznak, nem a családvédelmi akciótervről beszéltek volna. Tóth Bertalan (MSZP) arról beszélt, azért mennek oda, mert ott akarják bevezetni a 400 órás túlórakeretet. Kérdéseket tesznek majd fel és tiltakoznak az eljárás ellen. Szabó Tímea (Párbeszét) szerint ez “propagandahétfő”, ezért nem vesznek részt az ülésen. Egységesen lépnek fel továbbra is a “rabszolgatörvény” ellen, együtt maradnak, ezt nem tudja szétverni Orbán. Szerinte Orbán hazudik, mikor arról beszél, hogy millióknak kedveznek.

Az LMP-s Csárdi Antal is arról beszélt, hogy nem kívánnak asszisztálni ahhoz, amit ma a kormány kommunikál a parlamenti ülésen. Hozzátette: határozott üzenetet akarnak küldeni azoknak a cégeknek, akik megakadályozzák azt, hogy szakszervezetetek jöjjenek létre, ezért mennek ma Esztergomba. „Ezt nem fogjuk engedni, és ha a kormány nem lép, mi fogunk” – mondta.

Jakab Péter (Jobbik) azzal folytatta: gyáva miniszterelnöknek nincs hazája. Hozzátette: decemberben még bement Orbán a parlamenti ülésre, de ma már az országból is elrepült. A jobbikos politikus szerint a kormányfő ugyanígy fog repülni a közéletből, és hangsúlyozta, hogy nem lehet szétverni azt az egységet, ami létrejött az ellenzéki pártok között.

Hadházy Ákos (független) a sajtótájékoztató végén elmondta: a politikusok konvoja az MTVA Kunigunda útjai székházánál fog találkozni, onnan indulnak a Suzuki-gyárhoz.

PS.HU

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat