HunHír.info

2019. Napisten hava 20. nap, Zajzon napja.

Címzett e-mail címe:
Feladó e-mail címe:
Üzenet:

„Ez nem a CEU, elvtársak”

2019. február 13. 17:54
Hunhír.info

loves250.jpgPolitika- és Soros-mentes egyetemet címmel szervezett flashmobot a Fidelitas Debreceni Szervezete. „Ez nem a CEU, elvtársak”, „A jogszabályok mindenkire vonatkoznak” – ilyen feliratú táblákat tartottak villámcsődületükön az ifjúsági szervezet tagjai. Kiss Norbert alelnök úgy fogalmazott: a Fidelitas debreceni szervezete az ellen tiltakozik, hogy szakmai konferenciának álcázva egyetemi politizálást szerveznek az oktatási intézményben.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Az alelnök felszólította a konferencia szervezőit: Giczey Pétert, az SZDSZ egyik helyi alapítóját és Iványi Zsuzsannát, a Germanisztikai Intézet igazgatóját, hogy ne politizáljanak az egyetemen.

- A Debreceni Egyetem az egyik legrangosabb és legnagyobb egyetem az országban. Azt szeretnénk, ha tiszteletben tartanák a magyar jogszabályokat, az egyetem Szervezeti és Működési Szabályzatát és nem szerveznének nyilvánvalóan politikai töltetű rendezvényeket ide – hangsúlyozta Kiss Norbert.

A Fidelitas debreceni szervezete sajtóközleményt adott ki, melyben megerősítik, hogy teljes mértékben elutasítják a közvetlen, vagy tudományos értekezésnek álcázott egyetemi politizálást.

"Fontos, hogy tisztázzuk, kiket is szólaltatnak meg a konferencián. A pénteki előadók közt találhatjuk Gulyás Józsefet, aki az SZDSZ egyik alapító tagja, s hosszú időn keresztül volt a mostanra már nem létező párt országgyűlési képviselője. Meghívták Kácsor Zsoltot is, aki 15 éven át volt a Népszabadságnak hívott kommunista pártlap propagandistája, s maga is szerepelt Soros fizetési listáján. Részt vesz Kirs Eszter, aki 2013 óta a Magyar Helsinki Bizottság egyik jogi előadója.

Ez az álcivil szervezet, azon rendszerellenes erők egyike, amely politikai pártként viselkedik, s aktívan segítette annak a hazánkat lejárató Sargentini-jelentésnek a telehazudását, melynek vádjait még az EP-képviselő kisasszony hazájában sem hisznek el. A rendezvény egyik moderátora Ónody-Molnár Dóra, aki szintén az olvasók érdeklődése hiánya miatt megszűnt Népszabadság munkatársa volt, s munkájának jelentős része a polgári kormány támadásából áll.

Ráadásul annak az Ónody Tamásnak a felesége, aki közel egy évtizeden át vezette a belpesti SZDSZ-t és Kóka János hű inasa volt.

A magyar oktatásnak csak károkat és káoszt okozó SZDSZ-es miniszter, Magyar Bálint bértollnoka, Krémer Balázs is részt vesz a konferencián.

Ne legyenek tehát illúzióink, ilyen impozáns balliberális, soros-zsoldos felhozatal mellett fel sem merül a politikamentesség vélelme" – olvasható a közleményben.

dehir

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Végfelszámolás - Bogár LászlóVégfelszámolás
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat