HunHír.info

2019. Kikelet hava 25. nap, Gyümölcsoltó Boldogasszony napja.

Fejkendőben járnak az osztrák nők, mert rettegnek az IDEGEN MUSZLIM MOCSKOK zaklatásoktól

2019. február 13. 14:31
Hunhír.info

Marcus Franz orvos, a konzervatív, jobbközép Osztrák Néppárt (ÖVP) volt alsóházi (Nationalrat) képviselője arról beszélt az OE24 nevű televíziónak, hogy Bécsben sok osztrák lány kénytelen fejkendőt viselni, mert csak így tudják magukat megvédeni a muszlim migránsok szexuális zaklatásaitól. Az egykori politikus kijelentései óriási botrányt váltottak ki.

Menedék - Atilla

Az 55 éves Marcus Franz 2013 és 2017 között volt tagja az osztrák parlament alsóházának. A Néppárton belül is a konzervatívabb szárnyat erősítette.

Annak ellenére, hogy már nem aktív politikus, mégis gyakran hívják meg televíziós műsorokba. A legutóbb az OE24-nak adott interjújában nyíltan elmondta, hogy számos osztrák nővel és fiatal lánnyal beszélt az utóbbi időszakban, akik annyira félnek az iszlám vallású migránsok szexuális zaklatásaitól, hogy azokban a kerületekben, ahol sok migráns él (no-go zóna), főleg sötétedés után fejkendőt vesznek fel, és csak úgy mernek kimenni az utcára.

A muszlimok ugyanis könnyű prédának tekintik az arcukat el nem takaró európai nőket, akiket –szerintük – gond nélkül lehet zaklatni és szexuális aktusra kényszeríteni.

A műsorban elhangzottakat a Voice of Europe szemlézte.

Marcus Franz személyesen is ismer olyan Bécs XV. kerületében élő osztrák családokat, ahol valamennyi nő kénytelen fejkendőt viselni, ha el akarja kerülni a szexuális abúzust.

2017-es statisztikai adatok alapján az osztrák főváros XV. kerületében (Rudolfsheim-Fünfhaus)a migránsok és migráns hátterűek aránya nagyon magas, 42,3 százalékos.A műsorban elhangzott, hogy Németországban, Franciaországban és Svédországban is tapasztalhatóak hasonló jelenségek a migránsok lakta, no-go zónákban.

A volt politikus kijelentései a baloldali és muszlim körökben óriási felháborodást váltottak ki, ahogy az egyébként várható is volt. A baloldali és muszlim média ugyanis megpróbálja eltitkolni az ilyen eseteket, úgy Ausztriában, mint Magyarországon, vagy az EU nyugati tagállamaiban.

Origo

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat