HunHír.info

2019. Szelek hava 20. nap, Apor napja.

Változtatott véleményén Karácsony Gergely - miután megfeddték a zsidók

2019. február 12. 13:41
Hunhír.info

Bocsánatot kért Karácsony Gergely a múlt heti nyilatkozata miatt, amelyben egy kérdésre válaszolva azt mondta, szerinte „nem nácizmus a zsidó képviselők listázása”. Most azonban már ő is elfogadhatatlannak tartja ezt. Elemzők szerint nem ez az első eset, hogy Karácsony Gergely rövid időn belül megváltoztatja a véleményét egy ügyben.

Magyar Menedék - Raffay

LMP-s képviselőként még például úgy fogalmazott, „jobban utálom a szocikat, mint a Fideszt.” Később ő lett az MSZP miniszterelnök-jelöltje – közölte az M1 Híradója.

Korábban a Mazsihisz, mint a legnagyobb és legjelentősebb magyarországi zsidó szervezet, azt közölte, hogy elfogadhatatlan bármilyen politikai célú listázás, és az ilyesmi akár tétova mentegetését is hibának tartja.

„Súlyos hibát követtem el. Természetesen én is elfogadhatatlannak tartom az állampolgárok politikai célzatú listázását” – írta Karácsony Gergely hétfőn közösségi oldalán. Egy héttel korábban azonban még arról beszélt, hogy szerinte „nem antiszemitizmus a zsidó származású állampolgárok listázása”.

A politikus úgy fogalmazott, „nem a Jobbik múltjára, hanem a Jobbik közösen elkezdett jövőjére építenek”. A politikus most azt mondja, nem számít mit tettek vagy mondtak korábban a jobbikos politikusok, össze kell fogni a párttal.

2012-ben azonban még amiatt aggódott, hogy rendszeresek a szélsőséges megnyilvánulások a Jobbikban. Karácsony Gergely ekkor még az LMP országgyűlési képviselője volt – hangzott el az M1 Híradójában.

Néhány év múlva ő lett az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Akkor azt mondta, hisz abban, hogy a szocialistáknak szükségük van rá. Néhány órával később viszont már arról beszélt Karácsony, „bánja, hogy belement abba, hogy a szocialisták miniszterelnök-jelöltje legyen”.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyusziék húsvétja KIFESTŐ
Nyusziék húsvétja KIFESTŐ
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 699 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Szűz Mária az ó-szövetségben - Dr. Mihályfi ÁkosSzűz Mária az ó-szövetségben
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat