HunHír.info

2019. Jégbontó hava 15. nap, Karcsa, Kolos napja.

Változtatott véleményén Karácsony Gergely - miután megfeddték a zsidók

2019. február 12. 13:41
Hunhír.info

Bocsánatot kért Karácsony Gergely a múlt heti nyilatkozata miatt, amelyben egy kérdésre válaszolva azt mondta, szerinte „nem nácizmus a zsidó képviselők listázása”. Most azonban már ő is elfogadhatatlannak tartja ezt. Elemzők szerint nem ez az első eset, hogy Karácsony Gergely rövid időn belül megváltoztatja a véleményét egy ügyben.

Menedék - Atilla

LMP-s képviselőként még például úgy fogalmazott, „jobban utálom a szocikat, mint a Fideszt.” Később ő lett az MSZP miniszterelnök-jelöltje – közölte az M1 Híradója.

Korábban a Mazsihisz, mint a legnagyobb és legjelentősebb magyarországi zsidó szervezet, azt közölte, hogy elfogadhatatlan bármilyen politikai célú listázás, és az ilyesmi akár tétova mentegetését is hibának tartja.

„Súlyos hibát követtem el. Természetesen én is elfogadhatatlannak tartom az állampolgárok politikai célzatú listázását” – írta Karácsony Gergely hétfőn közösségi oldalán. Egy héttel korábban azonban még arról beszélt, hogy szerinte „nem antiszemitizmus a zsidó származású állampolgárok listázása”.

A politikus úgy fogalmazott, „nem a Jobbik múltjára, hanem a Jobbik közösen elkezdett jövőjére építenek”. A politikus most azt mondja, nem számít mit tettek vagy mondtak korábban a jobbikos politikusok, össze kell fogni a párttal.

2012-ben azonban még amiatt aggódott, hogy rendszeresek a szélsőséges megnyilvánulások a Jobbikban. Karácsony Gergely ekkor még az LMP országgyűlési képviselője volt – hangzott el az M1 Híradójában.

Néhány év múlva ő lett az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Akkor azt mondta, hisz abban, hogy a szocialistáknak szükségük van rá. Néhány órával később viszont már arról beszélt Karácsony, „bánja, hogy belement abba, hogy a szocialisták miniszterelnök-jelöltje legyen”.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat