HunHír.info

2019. Szelek hava 24. nap, Sellő napja.

Tomcat a tengeren túlról: A haladás ma sem állt meg

2019. február 09. 10:10
Tomcat - Hunhír.info

divany.jpgEmlékszünk arra, amikor néhány éve egy amerikai néger "rapzenész" (már amennyire zenének nevezhetjük a drogról és bűnözésről való óbégatást) megtartotta akadémiai székfoglalóját, és azzal ejtette ámulatba közönségét, hogy márpedig a feketék voltak az ókori Egyiptom urai? A sajátos történelmi elméletet arra alapozta a különben igen kevéssé iskolázott afroamerikai fiatalember, hogy Egyiptom Afrikában van.

Menedék - Pálfi

Szerinte a négereknek köszönhetjük a civilizációt mindenestül, és csak azért nem élhetünk egy boldog és felvilágosult néger világbirodalomban, mert az önző és aljas fehérek, akik különben barlangokban laktak, és a négerektől tanulták meg még a tagolt beszédet is, gyáva módon rátámadtak a négerekre, és rabszolgaként Amerikába hurcolták szegényeket, bár a fene sem érti, miért. Erre az újszerű elméletre azóta csak a zanzásított "we wuz kangz ’n’ shit" kifejezéssel hivatkoznak a népek az interneten (kb. "kerájok vótunk meg minden szarság"), és természetesen közröhej övezi, de néhány évig azért eltartott, míg helyére került. Még öt-hat évvel ezelőtt is sűrűn lehetett találkozni olyanokkal, akik halálos komolysággal vették védelmükbe a polkorrektéknél csak fekete egyiptomi hipotézisnek nevezett mesét, és konokul hajtogatták, hogy márpedig a piramisokat a négerek húzták fel, a fehérek ott sem voltak. Nesze neked, dákoromán kontinuitás meg lapos Föld.

Örömmel jelentem a tengeren túlról, hogy a liberális népegyetem immár ennél is érdekesebb elmélettel rukkolt elő. Hogy mi volt öt-hatezer éve Egyiptomban, azon valóban el lehet vitatkozni, de az új baloldal ifjú forradalmárai ennél merészebb szellemi kanyarokra is képesek. A legújabb közmegegyezés, legalábbis néhány Portland főutcájának Starbucks kávézókkal ellátott részén (ez ott megfelel a magyar "a Kiskörút vonalán belül világhírű" kitételnek) a #metoo mozgalom sikerét igyekszik történelmi mélységekbe helyezni. Miután a vadliberálisok szembesültek a kérdéssel, hogy miért van az, hogy az utóbbi időben bármilyen közmegbízatásra eséllyel pályázó konzervatív személyiséget záros határidőn belül ország-világ előtt megvádolja egy őrjöngő némber, hogy márpedig őt megerőszakolta az a szemét húsz-harminc évvel ezelőtt, a következő magyarázatot találták ki: természetesen azért van ez, mert ma már más idők járnak, mint tíz-tizenöt évvel ezelőtt, amikor ugyanis a nők megerőszakolása bevett gyakorlat volt, széles körű társadalmi elfogadottsággal, olyannyira, hogy az áldozatok nem is beszélhettek róla, mert senki sem vette őket komolyan.

Tegye szívére a kezét (retardáltak nyugodtan fordított sorrendben is) a kedves olvasó, és mondja ki őszintén: ugye, mennyire más világ volt úgy 2004-2009 között? Amikor még furkósbottal indultak az éjszakába a kanos férfihordák, hogy védtelen nőket zsákmányoljanak. Sőt, a négereket is vadászták a húsukért! Akkor bizony még városok és utak sem voltak, csak úgy a fák között aludtuk ki a nemi erőszak fáradalmait, és másnap úgy mentünk dolgozni, mintha mi sem történt volna. Nem volt ilyen hülyeség, hogy büntetőjog meg rendőrség, ugyan...

Megpróbáltam ugyan megérdeklődni egy-két ilyen nézeteket valló fiatalembertől, hogy honnan veszik ezt az elmebajt, de kizárólag leereszkedő, flegmáskodó válaszokban részeltettem, általában "honey" megszólítással, melyek szerint én egy elmaradott, ostoba ősember vagyok, akinek pszichiátriai kezelésre volna szüksége, valamint tudomásul kell vennem, hogy ma már "más idők járnak". A haladás vívmánya egyébként abban rejlik, hogy ma már végre hisznek a nőknek, és nem kérdőjelezik meg, ha azt állítják, hogy őket szexuális erőszak érte, míg régebben sajnos volt ez az ostoba szokás, hogy a rendőrök mindenféle kérdéseket tettek fel, meg a bíróságon is holmi bizonyítékokat követeltek a patriarchátus bigott védelmezői. Feltettem ugyan a kérdést, hogy esetleg feltűnt-e nekik, hogy egy álomvilágban élnek, amelyben rajtuk és pár lila hajú transznemű haverjukon kívül más nem tartózkodik, ám erre össznépi hisztériázás vette kezdetét, és kitiltottak, mint úgynevezett "toxikus trollt". Ami különben nem is lenne rossz karakter-kaszt egy fantasy-szerepjátékban.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat