HunHír.info

2019. Újkenyér hava 22. nap, Ella napja.

A saját esküvőjén tartóztatták le a rendőrök Mihályt

2019. január 23. 08:01
Hunhír.info

Hónapok óta bujkált a zsaruk elől, de az anyakönyvvezetőnél a valódi adatait adta meg. Amikor a friss pár kilépett a házasságkötő teremből, már várták őket

Menedék - Baráthosi

Szentes városának házasságkötő terme előtt, saját esküvőjéről kilépve kapták el a rendőrök azt az öcsödi férfit, akit már hónapok óta köröztek. Az akció-vígjátékba illő esetről a Zsaru Magazin számolt be.

A Jász-Nagykun-Szolnok me­gyei községben – illetve az utóbbi időben mindig máshol élő – G. Mihály hat nappal ez­előtt szerette volna összekötni életét szerelmével. A násznép meg is jelent a Szentes városának főtéren lévő házasságkötő teremnél. Azt vi­szont senki sem vette észre, hogy a nagy nap előkészületeit több nyomozó is figyeli a parkból.

Megszállták a teret

Abaházi Dávid hadnagy, a Szentesi Rendőrkapitányság nyomozó alosztályának vezetője a Zsarunak viccesen azt mondta, őket ugyan nem hívták meg a lagziba, de úgy döntöttek, felhagynak az illemszabályokkal. Az ifjú pár és a kísérők bementek az épületbe, a nyomozók pedig ellepték a teret. Minden oldalról lezárták az épületből kivezető utakat, hogy a friss vőlegény nehogy meglógjon.

Karon fogták az ifjú férjet a rendőrök

A zsaruk úgy tervezték, hogy a polgári szertartás után, az utcán fogják el a közokirat-hamisításért körözött Mihályt. Amennyire az egyáltalán egy ilyen esetben lehetséges, a nyomozók diszkréten szerették volna intézni az ügyet, de a násznép felháborodásával azért számolni kellett. Kisvártatva elérkezett a pillanat: az ifjú pár kilépett az ajtón.

Ott két hatalmas termetű egyenruhás rendőr várta őket, illedelmesen köszöntek nekik, karon fogták a vőlegényt, és megkérték, hogy engedje el a felesége kezét. Talán Mihály volt a legkevésbé meglepődve, hiszen pontosan tudta, miért történik mindez. Mivel együttműködő volt, nem bilincselték meg a násznép előtt.

Biztos fülest kaptak a szentesi nyomozók

Sokaknak fogalmuk sem volt ró­la, hogy a vőlegényt már régóta keresik a rendőrök. Szerencsére azonban a rokonokkal is sikerült megértetni, hogy Mihályt miért pont saját esküvőjén kellett letartóztatni.

Korábban többször egy rá hasonlító ismerőse nevét és személyi adatait használta fel, amikor eljárást folytattak ellene. Az idézésekre aztán nem jelent meg, hanem eltűnt, pontosabban bujkált. Szinte naponta váltogatta, hogy hol, melyik rokonánál vagy ismerősénél alszik. Saját igazolványai sosem voltak nála, nehogy lebukjon egy igazoltatásnál.

A nyomozók aztán kaptak egy fülest, hogy egy mindszenti lánnyal készül összeházasodni, de ehhez a valódi személyi adatait kellett leadni az anyakönyvvezetőnél. A lakodalom még csak ezután jött volna, de ezzel most egy darabig minden bizonnyal várni kell. Mint ahogyan a nászéjszakára is.

bors

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ady Endre és a Nyugat - keménytáblás - Raffay ErnőAdy Endre és a Nyugat - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel
Gróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles) - Csere PéterGróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles)
Könyv - Bolti ár: 3 570 Ft
Internetes ár: 3 142 Ft
12% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat