HunHír.info

2019. Szelek hava 24. nap, Sellő napja.

Mi nem fogunk kicsik lenni!

2019. január 17. 07:10
Hunhír.info

nagy-magy-karszalag.jpg...Nos, akkor én pedig mondom, hogy most mi lesz: Holnap levelet írok az összes, Magyarországon benzinkutat üzemeltető cégnek, kérem, hogy ne tegyék lehetővé az antimagyar csoport matricájának árusítását. Az a cég, amely mégis megteszi, számíthat arra, hogy a benzinkútjainak bejáratait a Mi Hazánk aktivistái demonstrációs jelleggel el fogják torlaszolni, a matricákat pedig elégetjük...

Menedek - Engdahl

Van egy most éppen Berlinben élő, 2015-ben még a Keleti pályaudvaron törvénytelenül betörő afgánokat és arabokat pátyolgató magyar nevű, de antimagyar csúszómászó, aki a csapatával azért indított nemzetközi kampányt, hogy beszüntessék a Trianon előtti Magyarország térképét ábrázoló autós matricák használatát, mert ez nagyon zavarja szegényt.

Az akciónak természetesen az antimagyarok nagyon örülnek, a 444.hu és a vezető szlovák lap (Sme) máris örömtüzeket gyújtottak. Jön a pénz is a csapathoz, és már be is jelentették, hogy országszerte benzinkutakon szeretnék árusítani a csonka-Magyarországot ábrázoló autós matricákat, hogy kiszorítsák a történelmi Magyarországot; mert az mégsem járja, hogy ezek a rohadék magyarok büszkék és öntudatosak akarnak lenni.

Legyenek inkább kismagyarok, ahogy ez a sejthalmaz mondja ("merjünk kicsik lenni" - ismerős?).

Nos, akkor én pedig mondom, hogy most mi lesz: Levelet írok az összes, Magyarországon benzinkutat üzemeltető cégnek, kérem, hogy ne tegyék lehetővé az antimagyar csoport matricájának árusítását. Az a cég, amely mégis megteszi, számíthat arra, hogy a benzinkútjainak bejáratait a Mi Hazánk aktivistái demonstrációs jelleggel el fogják torlaszolni, a matricákat pedig elégetjük.

Egyúttal bejelentem, hogy ellenkampányt indítunk: a Mi Hazánk aktivistái történelmi Magyarországot ábrázoló matricákat fognak országszerte ingyen osztogatni az autósoknak, "Minden magyar felelős minden magyarért" felirattal.

Ami pedig a szlovákok érzékenységét illeti: Ha Magyarországon az elmúlt 3 évtizedben egyetlen igazán tökös magyar kormány lett volna, akkor most nem használhatnák az állami címerüket sem, amelyet Szlovákia egyszerűen Magyarországtól elbitorolt. Görögország a Jugoszlávia szétesése után létrejött Macedóniát minden nemzetközi fórumon megtámadta és akadályozta csupán azért, mert az új állam egy görög tartomány régi, hagyományos nevét viseli.

Jobb lesz tehát, ha Szlovákia ebben a kérdésben inkább hallgat, s hagyja, hogy ezt az ügyet a magyarországi antimagyarokkal házon belül rendezzük.

Toroczkai László - facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat