HunHír.info

2019. Fergeteg hava 19. nap, Dsingiz napja.

Assad elnök újjáépíti az örmény népirtás emlékművét Deir Ezzorban

2019. január 12. 13:26
Hunhír.info

George Barseghyan, a Szíriai Örmény Közösség elnöke az ArmenPress hírügynökségnek azt nyilatkozta, hogy örmény üzletemberek egy csoportjával közösen találkoztak Bashar Al-Assad szíriai elnökkel. A megbeszélés célja a szíriai-örmény kapcsolatok erősítése volt.

Menedek - Engdahl

Az első lépés az volt, hogy találkozót kértek Assad elnök úrtól, melybe ő hamar beleegyezett. A találkozón nem csak az elnök úr volt jelen, hanem számos magas rangú szíriai tisztviselő is. Barseghyan elmondta, hogy Assad elnök úr megígérte, hogy felújítja azt az emlék templomot, melyet az örmény népirtás emlékére emeltek, és melyet a Nuszra Front terroristái pusztítottak el Deir Ezzorban.

A szíriai kormány jelentős figyelmet fog szentelni az ilyen projekteknek, főleg az olyan országokkal melyek a nehéz időben is kiálltak Szíria mellett. Örményország ugyanis a háborús időszakban se szakította meg diplomáciai kapcsolatát Damaszkusszal és nem zárta be szíriai nagykövetségét. Sőt, a háború alatt még segélyszállítmányokat is küldött Szíriába. Éppen ezért a közeljövőben kezdődő újjáépítési munkálatokban és egyéb projektekben jelentős szerepe lesz Örményországnak.

Assad elnök úr jó kapcsolatokat ápol az örmény közösséggel, és éppen ezért tartja fontosnak az örmény emlék templom felújítását. Ez a jó viszony pedig kihatással van Damaszkusz és Jereván kapcsolatára is.

Al-Masdarnews

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat