HunHír.info

2019. Napisten hava 19. nap, Gerle napja.

”Nemzetközi liberális hálózat állhat az akciók mögött...”

2019. január 12. 08:52
Hunhír.info

cionbolcsei250.jpg...a globális politikai elit elhatározta, hogy megtörik a nemzetállamok szuverenitását, és egy föderális Európát építenek a kontinens demográfiai összetételének megváltoztatásával. „Ebben bizonyos országok, mint például Magyarország, akadályt képeznek”, ezért az EP-kampányban a magyar kormány lejáratásán lesz a hangsúly...

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Az ellenzék azt hazudja, hogy mögötte áll a nép, pedig három választás is bizonyította, hogy az Orbán-kormány mögött van a társadalmi támogatottság – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Fricz Tamás. A politológus szerint bár a túlóra törvény elleni tüntetés összehozta az ellenzéket, egyértelműen látszik, hogy külső támogatás áll az összehangolt akciók mögött. Hozzátette: az elkövetkező hónapokban az Orbán-kormány lejáratásán lesz a hangsúly.

Bár a túlóra törvény elleni tüntetés összehozta a pártokat, azonban gyanús ez az összefogás – erről beszélt a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Fricz Tamás. A politológus szerint a nemrég még „ernyedésnek indult” ellenzék szokatlan összehangoltságról tesz tanúbizonyságot, ami mögött külföldi segítség állhat, „ehhez nem kell nagy logika”.

Fricz Tamás szerint a nemzetközi liberális hálózat állhat az akciók mögött. „Határozott forgatókönyv szerint működnek, látszik az összehangoltság” – mondta.

Szerinte az ellenzék hazudik, amikor azt mondja, hogy a nép mögöttük áll, mert három választás is bebizonyította, hogy a társadalmi támogatottság az Orbán-kormány mögött van.

A politológus szerint a globális politikai elit elhatározta, hogy megtörik a nemzetállamok szuverenitását, és egy föderális Európát építenek a kontinens demográfiai összetételének megváltoztatásával. „Ebben bizonyos országok, mint például Magyarország, akadályt képeznek”, ezért az EP-kampányban a magyar kormány lejáratásán lesz a hangsúly – mondta.

Fricz Tamás a Jobbik szerepére is kitért. Szerinte a pártot még mindig Vona Gábor irányítja, a vezetés pedig nagyot tévedett, mikor pragmatikus megfontolásból a radikális oldalról középre, sőt olykor balra húztak. „Tévedtek, amikor azt hitték, hogy a politika a piachoz hasonlítható, azonban a két terület logikája teljesen eltér egymástól” – fogalmazott.

hírtv.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nyusziék húsvétja KIFESTŐ
Nyusziék húsvétja KIFESTŐ
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 699 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles) - Csere PéterGróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles)
Könyv - Bolti ár: 3 570 Ft
Internetes ár: 3 142 Ft
12% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat