HunHír.info

2019. Kikelet hava 23. nap, Lengo napja.

Karácsony szerint nácimentes lett a Jobbik

2019. január 11. 18:53
Hunhír.info

Már nincsenek nácik a Jobbikban, ezért elképzelhető az együttműködés a párttal - jelentette ki Karácsony Gergely az Echotv-ben.

Menedék - Bayer

Zugló polgármestere szerint Szávay István antiszemita kijelentésének lett következménye, miközben a politikus hivatalosan továbbra is a Jobbik parlamenti frakciójának tagja. Változott a Liberálisok álláspontja is, Sermer Ádám bizonyos feltételek mellett már együttműködne a Jobbikkal. Karácsony Gergely szerint elfogadható partner lett a Jobbik, így a párt szavazóira is számít a főpolgármesteri előválasztáson. A politikus korábban még úgy fogalmazott- a Jobbikban még mindig vannak nácik, január tizedikén viszont már azt mondta, már nem a múlt, hanem a jövő fontosabb.

Az a helyzet, hogy ezek már nincsenek ott. Tehát a Jobbikból pont azok a figurák léptek ki, akiktől nekem feláll a szőr a hátamon, úgyhogy a Jobbik az én szememben a parlamenti választás után és ez alatt a, hogy mondjam, átalakulás révén, számomra elfogadható partnerré vált – állítja a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje.

Szávay István: Egy igazi ilyen kampós orrú rohadék volt.

X: Orrba gyűrted?

Szávay István: Tessék?

X: Orrba gyűrted?

Szávay István: Ja. A heftijét elferdítettem egy kicsit.

A hangfelvételen szereplő Szávay István a parlament honlapja szerint továbbra is a Jobbik frakció tagja, Karácsony Gergely szerint azonban lett következménye az antiszemita kijelentéseknek.

Szávay István szerencsére távozott a parlamentből és úgy látszik, hogy van következménye a Jobbiknak az ilyen típusú, hogy mondjam, a Jobbik múltjából adódó negatív örökségektől úgy látszik igyekszenek megszabadulni én ezt egy előrelépésnek gondolom, úgyhogy örülök annak, hogy volt következménye ennek az ügynek – mondta Karácsony Gergely.

A Párbeszéd politikusa azt már nem kommentálta, hogy a Duna parti cipőkbe beleköpő Kulcsár Gergely továbbra is vezető pozíciót tölt be a Jobbikban mint debreceni alelnök. Már a Liberálisok főpolgármester jelöltje sem tartja kizártnak az együttműködést. Sermer Ádám szerint a Jobbik feladata megítélni, hogy a pártban jelen van-e az antiszemitizmus.

A Jobbiknak a háza táján nyilván történtek valamiféle tisztogatások és a Mi Hazánk Mozgalom kiválásával valamennyit talán tisztulhatott a kép, én nem tudom megítélni, hogy a Jobbik háza táján egyébként milyenek a viszonyok, én csak abból tudok következtetéseket levonni, amit ők nyilvánosságra hoznak, nyilvánosan nyilatkoznak, vagy adott esetben kiszivárog egy-egy hangfelvétel az ő padsoraikból– állítja a Liberálisok főpolgármester-jelöltje. Sermer Ádám szerint mind közös európa parlementi lista állítás esetén, mind pedig közös főpolgármester jelölt állítás esetén tisztáznia kell a Jobbiknak, hogy tolerálják-e a szélsőséges nézeteket.

hírtv.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat