HunHír.info

2019. Kikelet hava 26. nap, Termékenyülés ünnepe napja.

Ki­akad­tak a csong­rá­diak, gye­rek­kínzó „anyát” ün­ne­pel­tek a kór­ház­ban - L. Maunika került reflektoprfénybe...

2019. január 11. 08:32
Hunhír.info

Megrázó hírt kapott Csongrád polgármestere. Miután felköszöntötte 2019 első csongrádi újszülöttjét, kiderült, hogy a baba édesanyját nemrég ítélte el a bíróság, mert nevelt lányát összeverte, és hipóval öntötte lea fejét.

Menedék - Bayer

Január 6-án látta meg a napvilágot Csongrád első újszülöttje, Ferike, akit a helyi hagyományokhoz méltóan a kórházban keresett fel Bedő Tamás polgármester. A település első embere gratulált a szülőknek, ám ezután nem várt események kö­vetkeztek.

A csongrádi polgármester babaköszöntője után felháborodtak a helyiek, akik rossz néven vették, hogy olyan anyát ünnepelnek, aki több rémséget is elkövetett nevelt gyerekével szemben.

Mónikát először 2014-ben ítélték el, mert éveken át tartó bántalmazás után úgy fejbe rúgta nevelt lányát, hogy két törülközőnyi vér folyt ki a kislány orrából. Ez volt az első alkalom, hogy a gyerek mert beszélni arról, mi történt vele.

L. Mónika később sem fejezte be a kegyetlenkedést, a védőnő szerint többször hipóval öntötték le a kislány fejét– állítása szerint tetű ellen –, ami miatt csomókban hullott a haja, és roncsolódott fejbőre. A kislány elmondta a büntetőbírónak a meghallgatásán, hogy hajmosás közben többször úgy érezte, hogy a nevelőanyja a lavórba akarja fojtani. Előfordult, hogy a nyakánál fogva felemelte és a falhoz nyomta, de olyan is, hogy kirúgta alóla a széket, amikor evett.

A gyermek a nagyanyjához került, Mónikát pedig két évvel ezelőtt jogerősen felfüggesztett börtönre ítélte a Szegedi Törvényszék. Úgy tűnik, párjával azóta is boldogan élnek. Az interneten a közös fotókon mosolyognak, és azóta össze is házasodtak. A férfi nem neheztel Mónikára tettéért, olyannyira, hogy közös gyerekük, január 6-án megszületett.

Az is kiderült, hogy Bedő Tamás polgármester csak a babaköszöntés után értesült az asszony tettéről.

"A városunkban hagyomány, hogy az év első csecsemőjét felköszöntjük a kórházban. A gesztus a babának szól, nem a szüleinek. Idén is ellátogattunk az első újszülötthöz, később tudtam meg, hogy ki az anya. Sajnáljuk a történteket, de az eset nem a városunkban történt és nem érkezett hozzánk bejelentés, hogy aggályos lenne a baba neveltetése. Hogy jó helyen van-e a családban, ennek eldöntése a hatóságok feladata" – nyilatkozta a Borsnak a polgármester.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Olvasgatni való - Rónaszegi MiklósOlvasgatni való
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat