HunHír.info

2019. Kikelet hava 26. nap, Termékenyülés ünnepe napja.

Összefognak a nemzeti erők, Matteo Salvini Varsóba látogat

2019. január 09. 13:50
Hunhír.info

Az olasz belügyminisztert Jaroslaw Kaczynski, a kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt elnöke fogadja Varsóban azzal a céllal, hogy megerősítse a bevándorlásellenesek szövetségét a közelgő EP-választásokra.
Az olasz belügyminiszter, Matteo Salvini szerdán látogat Varsóba, ahol Jaroslaw Kaczynski korábbi miniszterelnökkel fog találkozni.

Menedék - Atilla

Nem meglepő, hiszen az olasz jobboldali fordulat következtében Lengyelország és általában a V4-ek természetes szövetségesévé váltak az új olasz kormánynak.

Az olasz kormány egyértelműen kijelentette, hogy nem áll a bevándorláspártiak oldalán: szerintük a migránsok betegséget jelentenek Európára nézve, és ezt az álláspontot már Kaczynski is kijelentette egy négy évvel ezelőtti kampány során.

A bevándorlásellenességen kívül családpolitikában is sok a közös pont az olasz és a lengyel fél között. A kormányzó PiS például behozta a gyerekek után járó, havi családi pótlékot, csökkentette a nyugdíjkorhatárt, elősegítette a fiatal pároknak a lakáshoz jutást.

Az olasz kormány szintén a gyermekes családok megsegítését tűzte ki célul: a bevándorlás helyett a belső erőforrásokra támaszkodó népességpolitika keretén belül azoknak az olasz családoknak, akik harmadik – vagy ikrek esetében második és harmadik – gyermeküket várják, az olasz kormány termőföldet és egy 200 ezer eurós plafonnal meghatározott kedvezményes hitelt biztosít.

A találkozó mindenesetre leleplezi azt a liberális hazugságot, miszerint a bevándorlásellenesség nemzetközileg elszigetelné a vezetőket. Épp az ellenkezője igaz, összehozza őket, és egyre erősebbé válnak a bevándorláspárti, brüsszeli táborral szemben.

888.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon 100
Trianon 100
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 10 800 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat