HunHír.info

2019. Fergeteg hava 18. nap, Piroska napja.

Összefognak a nemzeti erők, Matteo Salvini Varsóba látogat

2019. január 09. 13:50
Hunhír.info

Az olasz belügyminisztert Jaroslaw Kaczynski, a kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt elnöke fogadja Varsóban azzal a céllal, hogy megerősítse a bevándorlásellenesek szövetségét a közelgő EP-választásokra.
Az olasz belügyminiszter, Matteo Salvini szerdán látogat Varsóba, ahol Jaroslaw Kaczynski korábbi miniszterelnökkel fog találkozni.

Menedék - Pálfi

Nem meglepő, hiszen az olasz jobboldali fordulat következtében Lengyelország és általában a V4-ek természetes szövetségesévé váltak az új olasz kormánynak.

Az olasz kormány egyértelműen kijelentette, hogy nem áll a bevándorláspártiak oldalán: szerintük a migránsok betegséget jelentenek Európára nézve, és ezt az álláspontot már Kaczynski is kijelentette egy négy évvel ezelőtti kampány során.

A bevándorlásellenességen kívül családpolitikában is sok a közös pont az olasz és a lengyel fél között. A kormányzó PiS például behozta a gyerekek után járó, havi családi pótlékot, csökkentette a nyugdíjkorhatárt, elősegítette a fiatal pároknak a lakáshoz jutást.

Az olasz kormány szintén a gyermekes családok megsegítését tűzte ki célul: a bevándorlás helyett a belső erőforrásokra támaszkodó népességpolitika keretén belül azoknak az olasz családoknak, akik harmadik – vagy ikrek esetében második és harmadik – gyermeküket várják, az olasz kormány termőföldet és egy 200 ezer eurós plafonnal meghatározott kedvezményes hitelt biztosít.

A találkozó mindenesetre leleplezi azt a liberális hazugságot, miszerint a bevándorlásellenesség nemzetközileg elszigetelné a vezetőket. Épp az ellenkezője igaz, összehozza őket, és egyre erősebbé válnak a bevándorláspárti, brüsszeli táborral szemben.

888.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat