HunHír.info

2019. Fergeteg hava 19. nap, Dsingiz napja.

Bérgyilkost küldött a pedofilra az áldozat édesapja

2019. január 06. 11:39
Hunhír.info

Meggyilkoltak egy férfit Olaszországban, aki nem sokkal a halála előtt szabadult a börtönből: az egy kiskorú ellen elkövetett szexuális zaklatásért elítélt férfira áldozatának édesapja küldhetett bérgyilkost – írja a Blikk.

Giuseppe Matarazzót a múlt hónapban öt lövéssel gyilkolták meg a dél-olaszországi Frasso Telesino községben, nem sokkal azután, hogy kiengedték a börtönből. A 45 éves nápolyi férfit ugyanis 11 év börtönbüntetésre ítélték két tinédzser lány szexuális zaklatásáért. 2008-ban a férfi egyik áldozata, egy 15 éves lány nem sokkal az ítélet meghozatala után felakasztotta magát.

A Daily Mail a Today olasz lap nyomán azt írja, az áldozat apja keveredett gyanúba a gyilkosság kapcsán: felmerült ugyanis, hogy ő bérelt fel valakit, hogy végezzen Giuseppével.

Az áldozat családjában kell keresni azt, aki megrendelhette a gyilkosságot – nyilatkozta az ANSA olasz hírügynökségnek Aldo Policastro főügyész. Az ügyben eddig két férfit vettek őrizetbe.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat