HunHír.info

2019. Ígéret hava 22. nap, Bogyó napja.

A liberálisok nemzetpusztító gyűlölködésének nincsenek határai

2018. november 24. 14:03
Hunhír.info

menekultek-500-.jpg...Persze a liberális baloldal ebből semmit nem akar látni, sőt, vannak olyan magyar politikusok, akik lebontanák a kerítést és még be is telepítenék őket városukba. Nagyszerű döntés lenne így, a tények tükrében. Na meg ott vannak a nemzetünket alázni akaró publicisták, mint Tóta W. Árpád, vagy Melegh Attila szociológus, aki simán ezt állította a migránsokról: „Szinte mindenhonnan olyanok érkeznek hozzák, akik jobbak, mint a hazai népesség…”

Magyar Menedék - Raffay

Georg Spöttle: Nemzetrombolók

Néha elgondolkodom, hogy mi fog előbb elfogyni, az átlag európai polgárok türelme vagy a liberális politikusok hazugságai? Én a türelemre fogadnék, hiszen a sorosisták kártékony ötlettára kimeríthetetlennek látszik.
Névtelen bankkártyák, hogy kifizessék az embercsempészeket, migránsvízum, hogy még gyorsabban lerohanhassák Európát, kétmilliárd euró Soros NGO-inak, hogy még párszázezer illegálist hozzanak át Ázsiából és Afrikából, „hazugságiskolák” Görögországban, ahol megtanítják a „menedékkérőknek”, hogy milyen színjátékot kell előadni a hivatalos meghallgatáson,… és még sorolhatnám.

Komolyan, ha valaki látta a kanadai aktivista rejtett kamerás videóját, amit az egyik görögországi migránssimogató szervezetnél készített, az kiugrott a bőréből. Arra oktatják a bevándorlókat, hogy hazudjanak a menekültügyi hivatal tisztviselőinek. A legjobb sztorik egyike, hogy sírva előadják, amikor letépték a nyakukból a keresztet, elvették bibliáját és azóta retteg. Persze a szexuális másság is remek ürügy az üldöztetésre. Nem kell melegnek vagy transzneműnek lenni, elég, ha azt mondja magáról.

A videón be is vallja az „Advocates Abroad” (Ügyvédek Külföldön) nevű szervezet vezetőnője, hogy ő színészkedni tanítja a migránsokat. Hát szuper, gondolom, ők is kapnak majd a kétmilliárd euróból, amelyet Brüsszel még gyorsan, a tavaszi választás előtt, meg akar szavazni.

Pazar az ENSZ migrációs csomagja is, mivel az a világszervezet logójával ellátott meghívó afrikaiak és ázsiaiak milliójának. Úgy aposztrofálják a migrációt, mintha az egy megállíthatatlan természeti fenomén lenne és nem pedig Soros és vazallusai által generált népvándorlás. Nem megállítani kell, hanem menedzselni áll a papíron. Mintha az orvos azt mondaná rákos páciensének, hogy miért kellene a daganatot kezelni, inkább menedzselni fogja, mert az egy jó és hasznos dolog.

Jó és hasznos? Ezt el kellene mondani annak a német diáklánynak, akit 10 migráns erőszakolt meg miután egy szórakozóhelyen drogot tettek az italába. Gondolom már nem is tekintené súlyos bűncselekménynek, ami vele történt. Vagy a hétvégén meggyilkost 85 éves magatehetetlen bácsi, akinek az őt gondozó afgán fiú vágta át a torkát, hogy kirabolhassa és elvigye az autóját. Ágyban fekvő bácsikáról beszélünk, aki teljesen védekezésképtelen volt.

Az új bűnügyi statisztikából kiderült, hogy 2015 óta a migránsok Németországban 850.000 bűncselekményt követtek el. Ilyen az ország történelmében még nem volt. Ez közel napi 800 ügy. Szexuális bűncselekmények, késelések, drogkereskedelem, utcai rablás, ezek e legjellemzőbbek. Persze a liberális baloldal ebből semmit nem akar látni, sőt, vannak olyan magyar politikusok, akik lebontanák a kerítést és még be is telepítenék őket városukba. Nagyszerű döntés lenne így, a tények tükrében.

Na meg ott vannak a nemzetünket alázni akaró publicisták, mint Tóta W. Árpád, vagy Melegh Attila szociológus, aki simán ezt állította a migránsokról: „Szinte mindenhonnan olyanok érkeznek hozzák, akik jobbak, mint a hazai népesség…”. Köszönjük Attila.

Ebből is látszik, hogy a liberálisok nemzetpusztító gyűlölködésének nincsenek határai. Magyarországnak szerencsére van, jogi és technikai. Én ezekben hiszek, meg egy kormányban, amelyben van akarat, hogy megvédje országát.

facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A mesterséges intelligencia társadalma - Pokol BélaA mesterséges intelligencia társadalma
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Szűz Mária az ó-szövetségben - Dr. Mihályfi ÁkosSzűz Mária az ó-szövetségben
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat