HunHír.info

2019. Ígéret hava 22. nap, Bogyó napja.

Állandóan azt szajkózzuk, vágják már ki hazánkból ezt a szellemi bűntanyát!

2018. november 21. 07:59
Hunhír.info

Nem látja bizonyítottnak a kormány a CEU amerikai jelenlétét, a külügyminiszter ezért nem lát esélyt a megállapodás aláírására.

Menedek - Engdahl

„Minden olyan Bard College-kurzust, amelynek köze van a CEU-hoz, a CEU-n, tehát nem az Egyesült Államokban oktatják, itt nincs semmi. Ez egy nagyon laza együttműködés azoknak a férfiaknak és nőknek, akik itt a Bard College-on alapképzést végeznek, és így tudnak fél vagy egy évet a CEU-n tölteni, majd visszatérve be tudják fejezni a tanulmányaikat, és Bard College diplomát kapnak” – mondta korábban az intézmény rektor-helyettese.

A CEU New York-i campuszán egyetlen szakot indítottak, amely diplomát nem, csak oklevelet ad. „A Közép-Európai Egyetemnek mindenfajta engedélye, akkreditációja megvan arra, hogy Budapesten működjön és a magyar törvények szerint elfogadott diplomát bocsásson ki” – a külügyminisztert hétfőn Brüsszelben kérdezték újságírók az ügyben, azt mondta: nem látják bizonyítottnak a CEU amerikai működését.

„Amerikai diploma kibocsátáshoz a jelenleg fennálló magyarországi felsőoktatási szabályozás szerint Amerikában is felsőoktatási tevékenységgel kell rendelkezni. Ezt egyelőre mi a magunk részéről bizonyítottnak nem látjuk. Én abban az esetben írhatok alá bármiféle ilyen felsőoktatási együttműködésről szóló megállapodást, mint látták, több ilyet írtam alá az elmúlt időszakban, én személyesen hármat.

Kettőt amerikai állammal egyébként, egyet pedig a kínai köztársasággal. Nem tudok arról, hogy előkészületben lenne olyan felhatalmazás, amely azért születne a számomra, hogy egy újabb ilyen megállapodást írjak alá” – jelentette ki Szijjártó. A Momentum szerint a kormánynak jobban utána kéne néznie, hogy a CEU hogyan működik együtt a Bard College-zsal.

A Momentum szerint a kormánynak jobban utána kéne néznie, hogy a CEU hogyan működik együtt a Bard College-zsal. A párt hétvégén újabb demonstrációra készül.

A párt hétvégén újabb demonstrációra készül. „Részt fogunk venni, november 24-én lesz a következő demonstráció, tiltakozás, azon a Momentum is ki fog vonulni, a pártunkból valószínűleg több százan részt fogunk venni. Nem csak azért, mert közvetlenül érintettek lennénk, bár vannak, akik a CEU-n tanultak, de közvetve ez a kérdés és ennek az egyetemnek a sorsa sokkal többeket, ezreket, tízezreket érint” – mondta el Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője.

(HírTV)

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Árpád Kódex
Árpád Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 982 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat