HunHír.info

2019. Ígéret hava 22. nap, Bogyó napja.

Elítélték a pusztaottlakai fideszes önkormányzati képviselőt

2018. november 20. 19:11
Hunhír.info

Tegnap délelőtt Battonyán 9 órakor kezdődött annak a fideszes önkormányzati képviselőnek az ügye, aki 2016-ban, hátulról leütött egy, a Jobbik Magyarország Mozgalomhoz tartozó embert, mert nem egyezett a politikai véleménye az övével. Az elsőrendű vádlott, B. László, pusztaottlakai önkormányzati képviselő és társai, egy kukoricával téli zsákkal úgy ütötték le hátulról a sértettet, hogy az elvesztette az eszméletét – írta meg a keleten.hu.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Egy tanú szerint miután leütötték, ketten megfogták, majd a harmadik tovább ütötte. Az eset Pusztaottlakán a vegyesbolt előtti padoknál történt. A bíróságon az is kiderült, hogy az eset egy még 2016. júniusában, egy politikai jellegű szóváltást követően történt, állította László Attila, a MÖM (Magyar Önvédelmi Mozgalom) elnöke a keleten.hu oldalnak.

A lap szerint az elsőrendű vádlott a jelenleg szintén a vádlottak padjára jutó Fideszes Simonka György bizalmasa volt akkoriban, és szerintük feltehetően a mai napig jó ismerősök.

A másik két társtettes, a másod- és harmadrendű vádlottak két helybeli lakos volt. A vád ellenük csoportosan, társtettesként elkövetett közösség tagjai elleni erőszak, és könnyű testi sertés. A bűnösséget a bíróság megállapította, az elsőrendű vádlott 2 évet 4 évre felfüggesztve, a másodrendű 2 év 3 és fél évre felfüggesztve, a harmadrendű 2 év 3 évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Egy tanúvallomás szerint a pusztaottlakai önkormányzati képviselő ezt kiabálta:

aki nem Fideszes azt mindet ki kell nyírni, büdös jobbikos, kipusztítalak Pusztaottlakáról.

A tanúvallomások mellett orvosszakértői vélemény, illetve videofelvétel is szerepelt a bizonyítékok között. Míg a másod- és harmadrendű vádlott elfogadta az ítéletet, addig Simonka György bizalmasa, az elsőrendű vádlott három nap gondolkodási időt kért, tehát az ő ítélete meg nem jogerős.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ébredés az Ötödik dimenzióban - Maureen J. St. GermainÉbredés az Ötödik dimenzióban
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat