HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Címzett e-mail címe:
Feladó e-mail címe:
Üzenet:

Név nélküli ENSZ- és uniós logós bankkártyákat használnak az idegen betolakodók

2018. november 03. 20:56
Hunhír.info

A migrációt részben az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága és Brüsszel szervezi és finanszírozza. Erre bizonyíték, hogy a migránsoknál olyan bankkártya van, amelyen nincs név. Ezekre a kártyákra havonta érkezik pénz, és Görögországban állítja ki azokat az illetékes hatóság. A pénz közvetlenül az uniótól és NGO-któl érkezik, de Soros György migránspárti milliárdos is dollármilliókkal szállt be a migránsok fizetésébe, írja az Origo

Magyar Menedék - Raffay

Újabb megerősítést nyert a tény, hogy a migrációt legalább részben az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága és az Európai Unió szervezi és finanszírozza. A szlovén Nova24TV rendezője megdöbbent azon, hogy a migránsoknál található egy névtelen bankkártya, azaz amelyen nincs név, ellenben van rajta egy UNHCR és egy EU-logó is. Ez a magyarázat arra, hogy az illegális bevándorlók hogyan finanszírozzák az itteni életmódjukat, miközben Bosznia-Hercegovinában várakoznak, de folytatnák útjukat Nyugat-Európába – olvasható a riportban.
Pénz az Európai Unió és az Egyesült Nemzetek Menekültügyi Ügynöksége által kiadott bankkártyák segítségével

A Nova24TV egy névtelen horvát rendőrre hivatkozik, aki közölte, hogy egyes migránsoknál olyan bankkártyák vannak, amelyeken nincsenek nevek.

Azok a bevándorlók, akiket néhány nap vagy héten belül elkapunk és visszatérítünk, ismét megpróbálnak betörni Horvátországba – mondta a tiszt. Mi szarakodtok? Aki betör az országba, azt agyon kel lőni!

Néhányan nagyon rossz helyzetben vannak, de sokakon új cipő, új ruha van, és drága okostelefonjaik vannak. Többeknél is találtunk bankkártyákat nevek nélkül, csak számokkal. Rendszeresen az ATM-ek pénzét használják, de nem tudjuk, ki fizeti őket – mondta a horvát rendőr.

Ninoslav Vucetic, a Nova24TV rendezője egy fotót is nyilvánosságra hozott a névtelen bankkártyáról.

A KÁRTYA LÉTEZIK ÉS NEM IS TITKOLJÁK

Az Origo is utánanézett a rejtélyes, névtelen EU és UHNCR-es logóval ellátott bankkártyának, és a program, illetve a blanketta bankkártya valóban létezik, arról bárki meggyőződhet.

A Menekültügyi Főbiztosság honlapja beszámol arról, hogy GREECE CASH ALLIANCE (GCA) programot a UHNCR és négy másik szervezet, többek közt az Európai Unió Humanitárius Segélyek és Polgári Védelem Főigazgatóság (ECHO) hozta létre, és az Európai Bizottság finanszírozza természetesen az európai adófizetők pénzéből.

A bankkártya kibocsátásának nincs semmilyen különös feltétele, csak annyi, hogy 2015. január elseje után érkezzen az illető Görögországba.

Hogy egy bevándorló regisztrálja magát a görög hatóságoknál, vagy az EU fenti Főigazgatóságánál mint menedékkérő, tehát nem is kell hozzá menekült státusz sem!
Elmúlt 18 éves,
És nincs alkalmazásban sehol és nincs jövedelme.
Ennyi és máris jöhet az ingyenpénzt biztosító bankkártya.

Határidő pedig nincs. Vagyis amíg jól esik nekik, élhetnek a nagylelkű Európai Uniós polgárok pénzén, de csak akkor, ha nem dolgoznak. Az oldalról kiderül az is, hogy 33 ezer Görögországba érkező bevándorlón, valamint azok családtagjaival együtt 46 ezer migránst finanszírozott meg az EU és az ENSZ a fenti blanketta-kártyával 2017-ben. Összesen pedig 57,6 millió eurót (18 milliárd forintot) tervezetett kiosztani a migránsoknak az ingyen kártyával csak 2017-ben az EU.

És mielőtt valaki azon aggódna, hogy esetleg 2018-re megszűnt a program, mindenki megnyugodhat, mert egy augusztusi kiadványból kiderül, hogy a program elindulása óta már 83 792 magánszemély jutott Brüsszel és a négy másik szervezet által biztosított ingyen pénzhez.

Mivel a kártyák teljesen névtelenek, ezért könnyen elképzelhető, hogy Görögországban feketepiaca alakult ki ezeknek a bankkártyáknak: az a regisztrált menekült, aki kiváltja a kártyáját, ugyanannyi készpénzért tovább is adhatja annak a migránsnak, aki Nyugat-Európa felé tart – hiszen a kibocsájtott kártya névtelen, és garantáltan mindig érkezik rá a havi pénz.

Elvileg a kártyákat csak Görögország területén lehet használni, de mint a horvát és a szlovén példa mutatja, ez közelsem így van. Görögországban elsősorban szír, afgán, iraki és iráni bevándorlók vannak. Ezek a migránosok nem kívánnak Görögországban maradni, az uniós ingyen pénz segítségével azonban könnyen továbbállhatnak, és lephetik el Európa azon országait, amelyek ezt hagyják.

SOROS GYÖRGY PÉNZE VAN EZEKEN A BANKKÁRTYÁKON?

2017-ben a kártyát kibocsátó cég kiadott egy sajtóközleményt, amelyben nyilvánosságra hozta, hogy csatlakozik Soros György Humanity Ventures elnevezésű partnerségi programjához, amelynek célja a veszélyeztetett közösségek – különösen a menekültek és a migránsok – számára a gazdasági és társadalmi fejlődés előmozdítása és felgyorsítása.

Soros György a Humanity Ventures-kezdeményezéssel kapcsolatban bejelentette, hogy 500 millió dollárt azonnal elkülönít a magánbefektetéseiből annak érdekében, hogy „előmozdítsa” a migránsok – köztük a menekültek és a befogadó közösségek – előtt álló kihívások kezelését.

A hivatalos indoklás szerint ezek az eszközök – a bejelentett szándék szerint – javítják a migránsok életét, mivel jobb gazdasági és társadalmi kapcsolatokat alakítanak ki a helyi lakossággal.

origo

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Új világ született 1918-1923 - Schmidt MáriaÚj világ született 1918-1923
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 511 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat